Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

70 år

Astrid Tveit Johansson,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens skjønneste bestemor som fyller 70 år. Vi er så glade og takknemlig­e for å ha deg i livene våre. Stor klem fra Signe og lille Astrid. Resten av familien sender også klemmer.

14 år

Aurora Øigarden, Søgne.

Hipp hurra for Aurora som endelig fyller 14 år. Du er ei flott jente, du er den beste vi vet om! Du kan få til hva du vil og vi uendelig glade i deg! Klemmer fra Sander, Terje og mamma!

1 år

Martin Jarl Myrene, Kristiansa­nd. Gratulerer masse med 1-årsdagen til Martin Jarl! Beste ønsker fra mamma, pappa, storesøste­rene Katrine, Maren og Kaniesha, og farmor og farfar.

1 år

Marcus Cole Andreassen,

Farsund. Hipp hurra for vår bonusbaby, Marcus Cole, som blir 1 år i dag! Vi er så heldige som fikk deg og elsker deg høyere enn himmelen! Nusser fra Mille Marie, Mats Gustav, Monica Celine, mamma og pappa.

70 år

Anders Johnsen, Kristiansa­nd.

Vi er sabla heldige som har deg, pappa! Du er et uvanlig godt forbilde på gjestfrihe­t og godhet. Tusen takk! Gratulerer med 70-årsdagen! Hilsen Anne Siri, Anette og Irene.

10 år

Gunhild Andrea Gundersen Strømme, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Gunhild som blir 10 år i dag. Du er ei sprudlende og herlig jente som vi er utrolig glad i.du er ei kreativ, snill og kul storesøste­r. Håper du får en super dag. Bursdagskl­emmer fra oss

1 år

Tobias Sannes Frigstad,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for go'gutten vår, som fyller 1 år søndag 29. april. Du er vår lille sjarmør som farter rundt og er nysgjerrig på livet. Vi elsker deg! Gode klemmer fra mamma, pappa, Tellef og Marie.

1 år

Mille Marie Andreassen,

Farsund. Hipp hurra for vår skjønne skatt Mille Marie, som blir 1 år i dag! Vi er så heldige som fikk deg og elsker deg høyere enn himmelen! Nusser fra Marcus Cole, Mats Gustav, Monica Celine, mamma og pappa.

63 år

Nils Kjellevik, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår kjaere pappa og mann som er sekstitre i dag! Vi er glad for at du er vår handyman, fikser og ordner. Håper du får en fin dag, vi er superduper glad i deg! Klem fra dine fem jenter.

9 år

Emilia Moen Nesheim, Kristiansa­nd.

Vår fine Emilia, som fridykker, turner, spiller fotball og teater! Gratulerer så mye med dagen! Vi er så veldig glad i deg, og håper du får en super feiring! Hipp, hipp hurra! Klem fra M+P+E+M+B.

1 år

Isabella Villa Real Gundersen, Kristiansa­nd. Mi querida princesa, Isabella, hele familiens sjarmtroll, fyller ett år til søndag. Vi ønsker deg en morsom dag med mye oppmerksom­het. Hilsen farmor og resten av familien.

50 år

Astrid Knudsen, Søgne. Gratulerer så mye med 50-årsdagen til verdens beste mamma, svigermor og snart mormor! Håper dagen din blir super! Vi er veldig glade i deg! Klem fra Caroline, Camilla og Øyvind.

8 år

David Broxthomas­sen, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for verdens beste David som blir 8 år. Du er en fantastisk storebror og sønn. Vi digger deg og er utrolig glade i deg. 1000-vis av klemmer fra Sofia, mamma og pappa.

50 år

Jorun Kalsnes, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, kjaere! Hilsen Per og hele familien.

6 år

Sofia Andersen, Kristiansa­nd. Hurra for snille, skjønne Sofia, som fyller 6 år i dag! Snart er du skolejente! Vi er veldig glad i deg. Klem fra Selma, pappa og mamma.

50 år

Britt Kleveland, Kristiansa­nd. De hjerteligs­te gratulasjo­ner med den 29. april til vår kjaere og snille kone, mamma, svigermor, søster og datter. Hilsen Frode, Josefine og Jens, Jonatan, Vetle, Thor, Jan Kristian, mamma og pappa.

5 år

Sondre Slaughter Kjellsaas,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år lørdag den 28. april. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

16 år

Alexander Elgvin Jakobsen,

Kristiansa­nd. Vårt tøffe barnebarn på Slettheia fyller 16 år på søndag. Mormor og morfar gratulerer deg så mye med den store dagen! Digger deg!!!

4 år

Joakim Sandberg Bringsverd,

Vennesla. Joakim Sandberg Bringsverd, Øvrebø. Hipp hurra for go'gutten vår, Joakim, som fyller 4 år tirsdag 1. mai! Vi er kjempeglad i deg! Klemmer fra storesøste­r Josefine, mamma og pappa.

16 år

Benedicte Breistøl Sundbø,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vårt skjønne barnebarn, Benedicte Breistøl Sundbø, med 16-årsdagen den 29. april. Vi er utrolig glad i deg, vennen. Stor klem fra farmor og farfar.

3 år

Kasper K. Gjerald, Vennesla.

Hurra for minstemann, Kasper som fyller 3 år i dag. Du er en skikkelig snakkesali­g og smørblid kar som alltid er høy på livet. Vi er superstolt­e av deg! Klem fra pappa, mamma, Kaja Mathea og Kristian.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway