Fædrelandsvennen

«Me elska jo Mark Dempsey»

- STEFFEN STENERSEN

Arild Flesjå, leder i FK Haugesunds supporterg­ruppe Maakeberge­t, sier at det fortsatt er folk som savner Mark Dempsey på Vestlandet.

– Me elska jo Mark Dempsey, er hans umiddelbar­e reaksjon.

– Han var en publikumsm­ann, og voldsomt opptatt av å ha en god dialog med publikum og supportere. På bortekampe­r stakk han alltid bort til de som hadde reist for å støtte laget. Han var en veldig åpen person, sier Flesjå.

– Hva tenkte supportern­e om hans avgang?

– Vi var vel ikke helt enige i den, og ga uttrykk for det den gangen det skjedde. Jeg tror han var på vei til å bygge noe stort. Akkurat der og da syntes vi det var en feil avgjørelse, sier supporterl­ederen.

Flateby mener dog at folk kanskje har et litt for rosenrødt bilde av Dempsey i Haugesund, med tanke på hva som faktisk ble prestert. – Men det er fortsatt folk som savner Dempsey i Haugesund, sier han.

For engelskman­nen er dette et tilbakelag­t kapittel. For ham er det kun tre poeng som gjelder mot sin gamle klubb. Klubben hvor mange fans fortsatt snakker om Mark Dempsey.

– Vi gjorde en bra jobb der oppe, noe jeg tror de vet å sette pris på. Jeg hadde et bra forhold til både fansen og klubben. Det var bare synd hvordan det endte, sier Start-treneren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway