Fædrelandsvennen

– Alt press er på dem

- STEFFEN STENERSEN

Men Mattias Andersson gir eget lag en «fair sjanse» for å slå ut Start av cupen.

– Det blir riktig kul!

Det sier Mattias Andersson før møtet med Start i kveld.

Det er kun måneder siden Arendal var i samme divisjon som Start. Siden den gang har lagene gått hver sin vei, og Start har forandrer stallen totalt siden den gang.

Dermed mener Andersson at Start bør og skal vinne, og gå videre i cupen.

– DET LIGGER ET PRESS DER

- Vi har forberedt oss godt, og hadde en god kamp sist (seier 5–1 over Vard). Vi har en fair mulighet når vi er på vårt beste, men vi er nødt til å vaere på topp. Vi har en sjans, men Start skal slå oss. Der er det ikke snakk om noe annet, og alt press ligger der, sier Andersson til Faedreland­svennen.

Når vi tar kontakt sitter den svenske 36-åringen og ser gjennom Starts prestasjon­er mot Haugesund. Han har sett alle kampene så langt til sesongens motstander.

– Resultaten­e deres taler for seg selv. Det så positivt ut mot Tromsø, men etter det har det ikke vaert så bra. De ønsker å ha ball, men sliter med å få uttelling i scoring og poeng. Men uansett når et eliteserie­lag mø- ter et lag fra lavere divisjoner så skal de vinne. Det ligger et press der, men jeg tror ikke det har så mye å si at de ikke har de beste resultaten­e til nå, sier Andersson.

– DE ER NØDT TIL å VINNE MOT ODD

Han er usikker på hva Start kommer med, da de har en viktig seriekamp i Skien noen dager senere.

– De er nødt til å vinne mot Odd, hvis ikke begynner det å se mørkt ut, sier Andersson, som trekker frem enkelt Start-spillere som har imponert ham.

– Jeg synes Flóki er bra. Aremu var frisk i begynnelse­n, da han vred spillet mer enn det som skjer nå. Käck og Sigurdarso­n er også bra. De har en del individuel­le spillere som er bra, så handler det om å få det til å fungere i kollektive­t.

Start-trener Mark Dempsey håper å bruke kampen mot Arendal til å komme tilbake på rett spor

– Vi spilte mot dem i vinter, men det var nok ikke deres beste lag. Vi må sørge for at vi er klare for kampen. Det er en god mulighet for oss til å komme tilbake på vinnerspor­et. Vi skal jobbe hardt og vaere organisert, og vi skal vaere forberedt for å komme oss videre i cupen, sier han til klubbens nettside.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Mattias Andersson, her fra da Arendal møtte Start i 1. divisjon i fjor.
FOTO: NTB SCANPIX Mattias Andersson, her fra da Arendal møtte Start i 1. divisjon i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway