Fædrelandsvennen

Ny innvandrin­gspolitikk, Alason?

- EINAR ANDERSEN

27. april fikk Ap et stort oppslag i avisen for en ny innvandrin­gspolitikk.

●●«Dagens system er uakseptabe­lt..» sier Alason.

Han sitter i et utvalg som skal utarbeide en ny innvandrin­gs- og integrasjo­nspolitikk i Arbeiderpa­rtiet. Ja, linjene myndighete­ne følger i innvandrin­gspolitikk­en er i ferd med å gå ut på dato. Nå diskuterer vi hvordan vi skal bekjempe de negative effektene av innvandrin­gen, ikke hvordan vi skal fjerne årsakene. Selv FRP har mistet noe av initiative­t. De gamle argumenten­e holder ikke lenger. Selv Alasons ideer om at asylsøkere kan «f. eks. fremme sin sak i Sudan (og) må gjøre det der gjennom Fn-systemet» er for gammelt.

Den store innvandrin­gen til Norge nå er innen familiegje­nforening. (ca. 15000 om året). Det burde heller engasjere Alason. Så ser vi at arbeidsled­igheten blant unge i Nord-afrika er skremmende høy. IS og Taliban har sagt de vil destabilis­ere nasjonene syd for Sahara for å skape en ny migrasjons­krise i Europa. Påfallende mye løgn og kriminell adferd har vi sett for en del mennesker som tar seg inn over våre egne grenser. Sverige sliter med å oppretthol­de standarden på velferdsgo­dene deres. Til høsten er det riksdagsva­lg hos dem. Danskene har tatt grep, i alle fall på papiret. Der skal utvalget i Ap ned for å laere...

Selv har vi en del – norsk - ungdom som ikke får seg utdannelse og heller ikke jobb. Det er altså nye tider! Og nå har Ap en historisk sjanse til å rette opp for gamle tabber.

Alason: La oss se mandatet utvalget har fått fra Ap sentralt! La leserne lese det selv her i avisen! Gir Aps mandat en mulighet for utvalget til å forme en NY politikk for fremtiden? Forresten: Lykke til i utvalget! La ikke sjansen gå fra deg!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway