Fædrelandsvennen

Fløy sikret uavgjort etter sen scoring

Fløy spilte 1–1 mot Stjørdals-blink hjemme på Flekkerøy.

- HENRIK GILL

– Dette er to poeng for lite, desverre. Men dette er hvert fall mye mer positivt enn i de andre kampene. Vi spiller bra fotball, sier Fløy-Kaptein John Olav Norheim til F a ed re landsvenne­netter kampen.

Fløy står fortsatt uten en trepoenger etter fire kamper spilt i Postnord-ligaen. Norheim mente at blåtrøyene skapte nok sjanser til å gå seirende ut av oppgjøret mot Stjørdals-blink.

– Vi skaper mange sjanser, men er ikke kliniske nok. Men vi viser bedring og har en kurve som peker oppover. Så det er bare å jobbe videre så vil seieren komme, sier han.

Midtbanesp­illeren var svaert skuffet over dommer Sletnes sin avgjørelse om å blåse straffe etter 60 minutter.

– Dommeren gir de et straffespa­rk, som jeg mener var helt håpløst. Spissen deres skyter og Omar (Markovic) prøver å takle. Den treffer hånden hans, men han har den inntil kroppen og da mener jeg at det ikke er straffe, forklarer han.

Ti minutter før utlignet Norheim etter et innlegg av nevnte Markovic.

– Det var utrolig deilig å få sette den inn. Det er så stor forskjell fra å tape til å stå igjen med uavgjort.

– Det var lenge siden scoring nå, så den var jeg fornøyd med. Når ballen kommer så fint på bakerste så er det bare å dunke dem inn, legger Norheim til og ler.

– Det er litt under pari i forhold til det vi ønsker. Men det er tidlig i sesongen, og vi er f.eks. bare to poeng bak opprykk s favoritten­e Bryne og Arendal. Så vi skal knappe innpå dem etter hvert. Vi har hatt mye skader i troppen, men vi er på gang. Seierne kommer nok utover, sier Norheim.

 ?? FOTO: HENRIK GILL ?? John Olav Norheim scoret målet som sikret uavgjort på Flekkerøy.
FOTO: HENRIK GILL John Olav Norheim scoret målet som sikret uavgjort på Flekkerøy.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway