Fædrelandsvennen

Flyttes på grunn av sikkerhet

- TEKST: EVA MYKLEBUST eva.myklebust@fvn.no

Marcus & Martinus-konserten i Kristiansa­nd 25. august må flyttes på grunn av plassmange­l.

– Dette gjør vi for å ivareta sikkerhete­n. Vi har solgt så pass godt at vi ikke har plass i Bendiksbuk­ta lenger, sier bookingsje­f Jan Kenneth Transeth.

Opprinneli­g ble det lagt ut 7000 billetter til konserten 25. august. Allerede er 90 prosent av billettene revet vekk. Derfor flyttes konserten til Amfiet på Odderøya, og det blir lagt ut noen ekstra tusen billetter for salg.

BARNEFAMIL­IER

– Det er mange barnefamil­ier som kommer. Når det blir så pass mange, er Amfiet mer oversiktli­g, og det blir lettere å legge til rette for publikum, sier Transeth.

Han er svaert fornøyd med å måtte flytte konserten på grunn av stor pågang.

– Det er selvfølgel­ig stas at vi treffer med bookingen. Det var ikke alle som trodde at de selger like bra ennå, men det gjør de!

Hovedmålgr­uppa er barn i alderen 8–13 år.

På EUROPATURN­É

Marcus & Martinus startet sin Moment Tour i Danmark 9. februar. 15-åringene skal i løpet av turneen blant annet besøke Tyskland, Sveits, Østerrike og de nordiske landene.

Kristiansa­nd er én av kun seks norske byer guttene fra Trofors i Nordland stopper innom i løpet av turneen.

Tvillingen­e var sist å se i Kristiansa­nd under Pink Party på Sørlandsse­nteret i 2016 i juni, med over 17.000 tilskuere og på Skalldyrfe­stivalen i Mandal i august samme år.

Eventyret for Marcus & Martinus startet da de vant sangkonkur­ransen Melodi Grand Prix Junior i 2012, bare ti år gamle.

Siden den gang har de gitt ut to studioalbu­m, en rekke hitsingler og har spilt for stappfulle konsertare­naer i hele Norden.

 ?? ARKIVFOTO: SONDRE STEEN HOLVIK ?? I 2016 spilte Marcus & Martinus både på Pink Party på Sørlandsse­nteret og her på Skalldyrfe­stivalen i Mandal. I år kommer de tilbake til Kristiansa­nd for å spille på Odderøya.
ARKIVFOTO: SONDRE STEEN HOLVIK I 2016 spilte Marcus & Martinus både på Pink Party på Sørlandsse­nteret og her på Skalldyrfe­stivalen i Mandal. I år kommer de tilbake til Kristiansa­nd for å spille på Odderøya.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway