Fædrelandsvennen

Disse kommer til Ravnedalen Live i sommer

- Nå er programmet klart.

Tre av konsertene til sommerens Ravnedalen Live er allerede utsolgt. Her kan du lese hva som tilbys i sommer.

– Det har vaert en formidabel interesse siden vi begynte å lansere artister i februar, sier bookingsje­f Jan Kenneth Transeth, i Dirty Old Town.

For et par uker siden var programmet til Ravnedalen Live komplett. Nå er hele programmet til Café Generalen klart (se faktaboks).

IKKE EKSTRAKONS­ERTER

Konsertene med Magnus Grønneberg, Bjørn Eidsvåg og Lissie er utsolgt for lengst.

– Blir det ekstrakons­erter? – Nei. Det blir de konsertene som er satt opp. Det handler om at de som allerede har kjøpt billett skal få en eksklusiv opplevelse, svarer Transeth.

Han har en klar teori om årsaken til den ektra store ineterssen i år:

– Jeg tror at det er en kombinasjo­n av flere store navn på plakaten og en lang vinter. Jeg tror folk kjenner at de er klare for sol og gode kulturoppl­evelser.

Konsertene med Kari Bremnes, Tønes og Henning Kvitnes, samt stand up-showet med Lillian Røssaak, er også naer ved å selges ut.

Sistnevnte solgte ut fire kvelder på Kick før premieren i april.

– Vi fikk mange tilbakemel­dinger om at flere ikke rakk å kjøpe billett før det var utsolgt. Jeg vet at flere som så showet på Kick vil komme igjen, så det var et tydelig behov for en ekstra forestilli­ng. Hun fikk jo en god anmeldelse i Faedreland­svennen og mange gode tilbakemel­dinger fra publikum.

WHITNEY ROSE

– Er det én konsert du gleder deg ekstra mye til?

– Det må vaere Whitney Rose som åpner konsertpro­grammet. Hun spilte på Vaktbua i fjor. Det var en strålende konsert. Dette er ei dame som skrytes opp si skyene av Rolling Stone Magazine, så jeg tror vi kan forvente oss mye gull fra henne.

I fjor kom det til sammen 12.500 til konserten på Café Generalen, og festivalen­e Ravnedalen Live og Cirkus Ravnedalen. Det endte med en omsetning på 8,5 millioner kroner i 2017.

Foreløpig ser 2018 svaert så godt ut:

– Vi har ikke vaert i naerheten av å ha de tallene som vi nå har i mai, sier Jan Kenneth Transeth.

 ??  ??
 ?? FOTO: KRISTIAN HOLE ?? Nå er kulturprog­rammet i Ravnedalen klart.
FOTO: KRISTIAN HOLE Nå er kulturprog­rammet i Ravnedalen klart.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway