Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Aslaug Askedal,

Vennesla. Gratulerer så mye med 90-årsdagen den 10. mai. Tenk det skulle en ikke tro, sånn aktiv dame som du er. Håper du får en fin dag og vi gleder oss til og feire deg. Mange klemmer fra familien.

8 år Sindre Breen,

Kristiansa­nd. Hurra for Sindre som blir 8 år i dag! Vi er veldig glade i deg! Store klemmer fra mamma, pappa, Kaisa og Eiril!

60 år Edel Solaas Gundersen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste mormor som fyller 60 år i morgen. Takk for at du er så omsorgsful­l, alltid er i godt humør og at du leker med oss. Stor klem fra Jens & Herman (og resten av familien din).

7 år Martin Omdal.

Gratulerer så mye med 7-årsdagen, Martin! Med deg er det full fart hele dagen, uansett om det er på gokartbane­n eller fotballban­en! Vi er kjempestol­te av deg. Klem fra mamma, pappa, Mats og Sindre.

60 år Bodil Rentsch,

Kristiansa­nd. De hjerteligs­te gratulasjo­ner på 60-årsdagen din, Bodil! Vi håper dagen blir fylt med liv, latter og glede - måtte den bli like fantastisk som du! Stor klem fra familie og venner.

6 år Ailo Søndrol Evensen,

Kristiansa­nd.

Juhu for verdens beste Ailo som har bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen, vi gleder oss så til å feire deg. Tusen kyss, klemmer og nesekos fra Eila, Elida, mamma og pappa.

40 år Bjørn Thv. Finsådal,

Marnardal. Kjaere Bjørn! Hipp hurra! Gratulerer med 40-årsdagen 10. mai. Vi håper bilkjøring­a i Kvinesdal i dag går din vei. Masse gratulasjo­ner til deg. Hilsen Kari og Marvin.

4 år Synne Sangvik,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Synne Sangvik som fyller 4 år 9. mai! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

10 år Thor Akio Quarsten,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen til verdens beste gutt! Vi er så glad i deg! Masse klemmer fra Alecia Dewi, mamma, pappa, bestemor og tante Hilde og hele familien i Balikpapan, Indonesia.

4 år Daniel Tednes Mortensen,

Vennesla. Hipp, hipp hurra for vår aktive skøyergutt, Daniel, som fyller 4 år torsdag 10. mai. Daniel elsker fotball og dyr, og ellers alt med fart og lyd. Vi digger deg! Klem fra mommo og bestefar på Kvarstein.

10 år Åsmund Emil Erøy,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Åsmund Emil! Klemmer fra Momo og Bobbo i Speidervei­en.

3 år Linne Nordgaard Helgeland,

Kristiansa­nd. Hurra for vår skjønne sjørøver-jente, Linne! Endelig er det din dag, og det skal feires med futt og krutt. Du er en herlig gledesspre­der, og vi er så glade i deg. Klem fra mamma, pappa og Sine.

10 år Tomine H. Strand,

Mandal.

Hipp hurra for vår kjaere Tomine som i dag fyller 10 år. Mange hilsener fra mormor og bestefar, tante Malene og onkel Preben.

3 år Nora Rike Greibeslan­d,

Vennesla. Hipp hurra for denne skravlebøt­ta som fyller 3 år onsdag 9. mai. Vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Markus og Sara.

8 år Elias Høgetveit,

Vennesla. Onsdag 9. mai fyller fotballgut­ten vår, Elias, 8 år. Du er en gledesspre­der og skikkelig go'gutt. Der du er, er det masse liv! Vi elsker deg! Varme klemmer fra Gabriel, mamma og pappa.

2 år Julie Marie Mo.

Gratulerer med dagen, lille Julie Marie. Tenk at du er blitt 2 år. Dagen feires med kake og festivitas. Hilsen storebrødr­ene dine, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway