Fædrelandsvennen

Toffens Skral-mix

- EVA MYKLEBUST

Rag n’ Bone Man og Arif + Unge Ferrari topper festivalpl­akaten.

– Jeg synes vi har fått en fin blanding mellom det folkelige og det ungdommeli­ge med et sterkt, norsk program, sier Toffen Gunnufsen om årets Skral-program.

Årets festival arrangeres 10. og 11. juli. Rag’n’bone Man og Unge Ferrari og Arif topper plakaten. Førstnevnt­e erstatter MØ som kansellert­e sin konsert får dager etter at den ble annonsert.

Rag’n’bone Man har hatt stor suksess med debutplata «Human» og singelen med samme navn.

– Først og fremst er han kjent for å vaere veldig bra live. Han er en soulartist av dimensjone­r når det kommer til stemmeprak­t. Jeg er sikker på at de fleste har hørt en låt av ham, uten at de nødvendigv­is vet at det er Rag’n’bone Man, sier Gunnufsen.

I vinter gjorde Unge Ferrari og Arif et show sammen i Spektrum som ble utsolgt.

– Det var nok få som trodde de ville selge ut, men det klarte de fint. Det har vaert med på å løfte dem videre. Det er moro å ha en norsk headliner som kan levere på den måten, sier Gunnufsen.

Ellers trekker han fram Portugal. The Man som topper flere festivaler denne sommeren, og norske Cezinando og Astrid S. Skral har også et eget klubbprogr­am, og her er det ZHU og Claptone som topper.

– Jeg mener vi har fått et sammensatt program som passer profilen til Skral. Det skal både appellere til studentene og de på 30 pluss.

 ?? FOTO: TT NYHETSBYRÅ­N ?? Rag’n’bone Man til Skral.
FOTO: TT NYHETSBYRÅ­N Rag’n’bone Man til Skral.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway