Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

40 år

Bjarte Fosse,

Søgne. Gratulerer med dagen, verdens beste pappa og samboer! Vi håper du får en strålende dag med alle dine kjaere! Mange klemmer fra jentene dine, Emma og Nora, og Eva.

11 år

Olav Elias Lauvsland,

Evje og Hornnes. Gratulerer til den beste Olav Elias som blir 11 år. Du er så kul, omsorgsful­l og snill en storebror! Vi er så utrolig glad i deg! Klemmer fra pappa, Camilla, Sebastian, Sander og resten av slekta.

7 år

Lotte Dahl Vindenaes,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra, Lotte blir syv år i dag!!! Gratulerer så mye med dagen! Hilsen Edvin, Dennis, og mamsen & papsen.

6 år

Mille Messel Langeid,

Vennesla. Verdens fineste Mille fyller 5 år 11. mai. Nedtelling­en har vaert lang, men endelig er dagen her. Vi elsker deg, og gleder oss til å feire deg til helga. Store klemmer fra mamma, pappa, Malin og Marie.

5 år

Erik Eldor,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens aller beste og gøyeste gutt!! Vi er uendelig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra pappa, mamma, Thomas, Lisa, mormor, besten, bestemor og bestefar.

3 år

Salve Brandsvoll,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye til vår kjaere godgutt som fyller tre år i dag. Hipp hurra for Salve! Mange klemmer fra mamma, pappa og Gyda.

2 år

Oline Flystveit.

Go'jenta vår, Oline, blir 2 år! Du er ei solstråle som elsker å vaere ute, er glad i dyr og er ei tøff jente som liker å vaere med på det som skjer. Vi er kjempeglad i deg! Stor klem fra mamma og pappa.

2 år

Oda Skaar Hamre,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 2-årsdagen til den alltid blide jenta som gir oss så mye glede. Hilsen farmor og farfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway