Fædrelandsvennen

Stengte treningen for internasjo­nal presse

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Ti minutter ut i økta ble internasjo­nal presse kastet på dør mens Faedreland­svennen som eneste medium fikk vaere igjen.

klokka 19.30, er utsolgt, det vil si over 4000 tilskuere og erfaringsm­essig blir det et lurveleven av en annen verden.

VURDERTE STØY-TRENING

Vipers vurderte å trene med musikkanle­gget på full guffe – for å stille best mulig forberdt.

– Vi snakket om å trene i bråk, men det blir litt falsk trygghet, sier Vipers-trener Kenneth Gabrielsen .

– Jeg tror uansett vi kommer til å takle det bra. Vi har spilt mange kamper i år hvor vi ikke har hatt mulighet til å kommuniser­e med munnen, og i stedet har måttet bruke fingersprå­k. Det handler om å gi korte og tydelige beskjeder, via fingersråk eller via spillere. Tilskuerne deres skal få bråke så mye de vil, vi skal uansett ikke få panikk.

EKSTREMT TØFT

Han tror ikke det er fare for at laget hans blir satt ut av spill.

– Vi får se hvordan det blir. Kanskje det er vi som opparbeide­r oss en firemålsle­delse, og sørger for at det plutselig blir helt stille? Vi vet at det kommer til å bli en ekstremt tøff kamp, og et støynivå som kanskje er noe av det verste du kan møte i Europa. Men dommerpare­t er veldig rutinerte, og vi har skaffet oss noen referanser før i år for hvordan vi skal takle dette, sier Gabrielsen.

 ?? FOTO: ÅGE HARALD DRANGSHOLT ?? Sportssjef Peder Langfeldt kastet utenlandsk presse ut av den mektige hallen i Craiova ti minutter ut i økten.
FOTO: ÅGE HARALD DRANGSHOLT Sportssjef Peder Langfeldt kastet utenlandsk presse ut av den mektige hallen i Craiova ti minutter ut i økten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway