Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

40 år Karianne Falch Tobiassen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for flotteste Karianne som er 40 år i dag. Du er stein hakke meg galen og vi digger dae. Nyt Berlin! Klem fra syfo.

5 år Tiago Eikeland,

Vennesla.

Stort grattis til vår fine Tiago som blir 5 år 12. mai. Du er en herlig gutt som alltid sprer glede og latter rundt deg. Vi elsker deg! Kram från mamma, pappa, Julian og Emma. Mormor, mor og far hilser!

10 år Felix Granly Aanensen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for fotballgut­ten vår, Felix, som fyller 10 år i dag. Ønsker deg en fin dag på LKB cup i DK og gleder oss til å feire deg på søndag. Superglad i deg. Klem fra Matilde, Kaja, mamma og pappa.

4 år Ida Heisel Westgaard,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år søndag den 13. mai. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

9 år Nora Solheim,

Kristiansa­nd. Endelig er dagen her! Gratulerer så mye med 9-årsdagen din, Nora! Nå skal du feires fra morgen til kveld! Vi er så veldig glad i deg! Stor bursdagskl­em fra mamma og Ella.

4 år Sebastian Kronborg Svendsen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Sebastian som blir 4 år den 13. mai. Du er den flotteste gutten vi kjenner! Mange klemmer fra mamma og resten av familien.

8 år Eskil Strand Langfeldt,

Kristiansa­nd.

Vår snille, kloke og gode Eskil fyller 8 år i dag. Gratulerer hjerteligs­t med dagen din! Vi er veldig glad i deg. Klem fra Nikolai, mamma, pappa og resten av familien.

4 år Leo Fredriksen,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Leo Fredriksen som fyller 4 år 12. mai! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

8 år Sebastian Pauschert,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 8-årsdagen, godgutten vår. Du er en fantastisk gutt som vi er så glad i. Masse bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Emilian, og resten av familien.

4 år Alma Sophie Hørte Slettedal,

Birkeland. Gratulerer med dagen, verdens herligste jente. Du er så sprudlende, god, morsom og tøysete - den beste storesøste­r som finnes. Vi er såå glade i deg. Klem fra mamma, pappa og Jakob.

7 år Eirik Bakken,

Vegårshei.

Hurra for vår omsorgsful­le og kreative go'gutt, Eirik, som fyller 7 år i dag! Vi er veldig glade i deg! Klemmer fra Lina Emilie, pappa og mamma.

3 år Sarah Mydland Stordal,

Vennesla. Hipp hurra for humørspred­eren vår, Sarah, som fylte 3 år fredag 11. mai! Du er ei god jente, som alltid har noe lurt å si oss. Gratulerer med dagen! Klem fra lillebror Noah, mamma og pappa.

6 år Ida Rogn Sørensen,

Farsund.

Denne herlige jenta, Ida Rogn Sørensen, fylte 6 år 11. mai. Vi gleder oss masse til å feire dagen din. Stor klem fra Bessi og Boffen i Spind.

2 år Henry Rysstad,

Kristiansa­nd.

Vårt kjaere barnebarn, Henry Rysstad, fyller 2 år 13. mai. Gratulerer så mye med dagen. Hilsen Arna og Birger Hafslund.

6 år Kosta Josifovic,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år lørdag den 12. mai. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

1 år Theodor Alexander Blomsteren­g,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 1-årsdagen din, som er i dag, den 12. mai. Vår lille prins og store stolthet. Hilsen mamma, pappa og Zorro. Vi er veldig glad i deg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway