Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år

Gunvor Nordal, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 90-årsdagen som var i går. Takk for koselig feiring. Mange klemmer fra alle dine.

65 år

Inger Grethe Bentsen Saebø,

Kristiansa­nd. Hjertelige gratulasjo­ner på dagen til vår alles gode Fe! Hun hjelper oss alle, alltid fullt tilstede og ivaretaken­de! Bortreist på dagen på et av høydepunkt­ene i hennes liv. Masse klemmer til deg!

9 år

Anne Lise Brodersen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til Anne Lise som fylte 9 år 12. mai. Du er ei super og sprek jente som vi alle er glad i. Klem fra mamma, pappa og storebror.

8 år

Ulrik Gustafson, Lillesand. Gratulerer så mye med dagen til verdens beste Ulrik. Håper du får en super dag. Vi er veldig glad i deg! Mange gode klemmer fra Leah, mamma og pappa.

8 år

Linnea Gursli, Kristiansa­nd.

Vår flinke og gode jente fyller år igjen. Du er alltid i ett sprudlende humør. Vi gleder oss til å feire dagen med deg. Masse bursdagskl­emmer fra pappa og Elina.

8 år

Benjamin Fredrik Tambini,

Kristiansa­nd. Hurra for Benjamin som fyller 8 år i dag. Du er alltid koselig å vaere sammen med. Tøffing på Judo-trening. Kos deg med feiring. Bursdagskl­emmer fra Sebastian, Christian og stolte besteforel­dre.

7 år

Albert Berge Stavem, Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 7-årsdagen til vår nysgjerrig­e, flinke og gode Albert. Vi er kjempeglad i deg! Klem fra Aurora, Alida, mamma og pappa.

7 år

Line Kvam Usland, Søgne.

Hurra og gratulerer med 7-årsdagen den 15. mai. Vår flinke turjente, skijente og godjente. Vi er så glad i deg. Masse klemmer fra hele familien.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway