Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år Britt Eli Grindheim Hellgren,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår kjaere og evigunge mamma og svigermor! Du er snill, god, sprek og vi er så glad i deg! Klemmer fra Anne-marthe og Stian m/familie.

2 år Elise Langeland,

Vennesla. Vi vil gratulere vår skjønne go'jente, Elise, med 2-årsdagen som var 21. mai. Du er et herlig sjarmtroll som liker godt å tulle og tøyse! Vi er så stolte og glad i deg! Stor klem fra mamma og pappa.

10 år Ida Lundal,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne herlige jenta som fyller 10 år i dag, tirsdag 22. mai. Vi gleder oss veldig til å feire deg. Bursdagskl­emmer fra storebror Fredrik, lillebror Mathias, mamma og pappa.

9 år Tobias Foss Gjertsen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer den rause, gode, snille Tobias med 9-årsdagen 22. mai. Vi er veldig glad i deg. Klemmer ifra Thea, mamma og pappa.

9 år Sunniva Aasen,

Evje og Hornnes. Hipp hurra for den nydelige jenta vår, Sunniva Aasen. 21. mai ble du 9 år. Du er ei sporty og sprudlende jente som vi er veldig glad i. Tusen klemmer fra Tilda, mamma og pappa.

9 år Tuva Ingebretse­nlund,

Vennesla. Hipp hurra for Tuva som ble 9 år på søndag 20. mai! Alltid snill og god, vi er så glad i deg! Mange gode klemmer fra Henrik, mamma og Alfred.

5 år Nikoline Wannebosør­ensen.

I dag fyller denne tøffe jenta 5 år! Dagen blir feiret i Minneapoli­s. Hun gleder seg til å besøke venner i Kristiansa­nd senere i sommer. Hipp, hipp hurra for Niko! Klem fra mamma, daddy, Mira og Milo.

5 år Linneah Witzøe Dalby,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år tirsdag den 22. mai. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

3 år Mathias Dønnestad Nilssen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Mathias som fyller 3 år i dag! Du er en fantastisk god, snill og morsom skravlebøt­te som vi er så veldig glade i! Masse klemmer fra Jonas, pappa og mamma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway