Fædrelandsvennen

Styreleder Langeland: – Full tillit

- RICHARD NODELAND

– Det sportslige ansvaret handler om langt mer enn resultaten­e i ti enkeltkamp­er, og det er altfor tidlig å trekke konklusjon­er på arbeidet og investerin­gene som er lagt ned til nå

Det skriver arbeidende styreleder Christophe­r Langeland i en sms til Faedreland­svennen.

Han uttrykker full tillit til at Tor-kristian Karlsen og resten av det sportslige apparatet vil oppnå de langsiktig­e målsetting­ene de har satt seg.

– Sportslig leder har hovedansva­ret for alt det sportslige i klubben. Tor-kristian har over 20 år med erfaring fra ulike roller i fotballen verden rundt, og det at man har en så dyktig mann i klubben som kan gjennomfør­e de langsiktig­e planene vi i Start En Drøm sammen med IK Start har iverksatt, er en god trygghet, skriver Langeland videre.

Han peker på at det er gjort betydelige innvesteri­nger i klubben på på fasilitete­r, teknologi, medisin, utviklings­arbeid, scouting, kontaktnet­tverkt og en rekke andre elementer som sportslig leder har avdekket som helt essensiell­e for å etablere IK Start som en eliteserie­klubb.

– Så er vi trygge på at vi i begge styrene, i tillegg til all kompetanse i og rundt klubben, har bred erfaring på områdene det er forventet at en sportslig leder skal ha ansvaret for.

 ?? ARKIVFOTO: RICHARD NODELAND ?? Christophe­r Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm AS.
ARKIVFOTO: RICHARD NODELAND Christophe­r Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm AS.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway