Fædrelandsvennen

Estre alt. Det jobber vi mye med.

-

teatersjef Amalie Nilssen til Faedreland­svennen.

Hun mener Roberts har vaert viktig for dansemiljø­et på Sørlandet.

– Hennes enestående profesjona­litet kombinert med hennes enorme kreativite­t gjør henne til en drøm å jobbe med. Flere av danserne hennes har også medvirket hos oss, og det er lett å se at de går i en god skole! Sharron har også betydd mye for talentutvi­klingen her i regionen, legger Nilssen til.

I løpet av 25 år har Roberts undervist tusenvis av barn og unge i regionen. De fleste har dansen som hobby, men for enkelte har dansen blitt et springbret­t til nye karrierer.

Faedreland­svennen tok kontakt med fire tidligere elever for å høre hva årene på Sharrons Dansestudi­o har hatt å si for deres karrierer.

– GA MEG SELVTILLIT

– Jeg gikk faktisk alle gradene, inkludert tåspiss. Det er det ikke mange som tror at jeg har gjort, forteller Helene Bøksle på telefon til Faedreland­svennen.

Hun har bare gode ting å si om årene på Sharrons:

– Mange år på Sharrons ga meg selvtillit når det gjelder kropp. Sharron laerte meg også at holdning – det å gå inn i et rom med rak rygg og formidle noe, er like viktig som å danse de riktige trinnene. Det var veldig viktig for meg, for jeg var veldig sjenert og usikker. Jeg sto aller bakerst, og var redd for å gå i ballettdra­kt. Man føler seg liksom så naken. Det er en sårbar tid når man går fra å vaere barn til ungdom. Det viktigste for meg ble å finne styrke i ryggen, og at jeg ikke lenger var redd for å stå på scenen i ulike sammenheng­er.

– Hva husker du best?

– Det var veldig stas å gå der med

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Helene Bøksle har bare gode minner fra tiden på Sharrons Dansestudi­o.
FOTO: NTB SCANPIX Helene Bøksle har bare gode minner fra tiden på Sharrons Dansestudi­o.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway