Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Anne Grethe Lien,

Kristiansa­nd. Denne flotte mammaen og verdens beste mormor, Anne Grethe, fyller 70 år 25. mai. Du har et stort hjerte. Jeg er heldig som har hatt deg som venn i mange år. Håper du får en flott dag. Klem fra Rita.

70 år Oddny Omdal,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere gode omsorgsful­le mamma, Oddny Omdal, fyller 70 år den 25. mai! Vi er så glad i deg! Ønsker deg en fantastisk dag! Mange klemmer fra dine barn, svigerbarn og barnebarn.

70 år Finn Ulvseth,

Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere verdens beste pappa, svigerfar og bestefar med 70-årsdagen i dag, 25. mai. Vi setter utrolig stor pris på deg og alt du gjør for oss. Mange klemmer fra flokken din.

8 år Emmie Lindjord Bardoff,

Kristiansa­nd. Vår kjaere Emmie ble 8 år 20. mai! Gratulerer så masse til ei fantastisk jente som vi er veldig glad i! Mange bursdagskl­emmer fra Mats, Lea, mamma og pappa.

7 år Sol Hardeland Nilsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen din, kjaere Sol. Nå skal vi feire, nå er det fest :) Vi er så glad i deg, og så stolt av deg! Ha en fargerik bursdag. Klem fra mamma, pappa, Oliver, Rabben og alle hønene.

7 år Selma Storhei,

Audnedal.

Hipp hurra for Selma som fyller 7 år i dag. Du er ei herlig og sprudlende gladjente. Bestemor og bestefar ønsker deg en superfin dag. Gleder oss til å feire deg. Vi er veldig glad i deg, snuppa vår.

6 år Sigrid Lomeland Homstøl,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for den flotte jenta vår som fyller 6 år i dag! Du skaper mye liv og røre og vi er veldig glad i deg. Klem fra mamma, pappa, Håvard og de firbente i heimen.

5 år Ask Osa Rosvoldaun­et,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår lille skjønning, Ask, som fyller 5 år! Vi gleder oss til å feire deg på lørdag. Stor klem fra storebror Noah, mamma, pappa og farmor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway