Fædrelandsvennen

Ny skade – anslår å vaere ute i rundt to måneder

Andreas Hollingen hadde ikke følt seg så bra på ett år. Så smalt det i lysken.

- STEFFEN STENERSEN

– Det setter meg tilbake med tanke på trening og form, sier Andreas Hollingen.

Starts klart mest uheldige spiller har pådratt seg nok en skade. Endelig var han på vei tilbake i fotballfor­m, og trente igjen sammen med resten av laget. Men etter et skudd på trening onsdag smalt det i lysken. Ultralyden viste strekk – en kraftig sådan.

Han anslår selv at det kan gå åtte-ti uker før han er tilbake.

– Vi har ikke snakket så mye om det. Jeg skal ta MR for å se enda bedre, men jeg ser for meg at det kan gå et par måneder, sier Hollingen til Faedreland­svennen.

23-åringen har slitt mye med skader siden han kom til Start foran 2016-sesongen. I fjor gikk han lenge med et problem i hofteregio­nen. Etter å ha tatt bilder fant han ut at lårmuskele­n i øvre del av beinet hadde løsnet fra muskelfest­et i hoften. Hollingen ble operert i august i fjor, og var ute resten av sesongen.

I vinter var han igjen med på fotballtre­ning, før han i februar slo opp den samme skaden. Nå var han igjen på vei tilbake.

– Jeg følte meg veldig bra. Jeg har ikke følt meg så bra på over ett år. Så kjente jeg at det murret litt i lysken, og kjente at det var stivt. Men det er jeg jo vant til. Men så sa det pang til slutt, sier Hollingen.

Han svarer oppgitt når han får spørsmålet han har besvart så mange ganger de siste årene: Hvordan det igjen er å vaere skadet?

– Det er bare trist. Jeg klarer ikke å telle alle strekkskad­ene jeg har hatt i Start. På en måte er det jo positivt at det ikke var den gamle skaden som ble slått opp, men det er dumt at det kommer nye strekkskad­er hele tiden, sier Hollingen.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Andreas Hollingen må igjen belage seg på uker på sidelinja.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Andreas Hollingen må igjen belage seg på uker på sidelinja.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway