Fædrelandsvennen

Marerittkv­eld for Liverpool-keeperen

- ODD INGE AAS

Gareth Bale ble den store helten da Real Madrid vant Champions League for tredje år på rad. Liverpool-keeper Karius ble sen store syndebukke­n.

Innbyttere­n scoret to ganger, det første på et fantastisk brassespar­k bare to minutter etter at han var kommet inn på banen.

Spanjolene fikk imidlertid god hjelp av Liverpool-keeper Loris Karius, som vartet opp med to fryktelige keepertabb­er.

På den første kastet han ballen i foten på Karim Benzema, som ikke trengte å vaere borte ballen igjen før den trillet i mål.

Etter 84 minutter hamret Bale løs fra langt hold. Skuddet var hardt, men det gikk rett mot Karius som ikke klarte annet enn å fomle den videre i mål.

Karius kjempet til seg keeperplas­sen fra Simon Mignolet midt i sesongen, og mange trodde han var i ferd med å sikre seg jobben som førstekeep­er på Anfield for de neste årene.

– Det blir vanskelig for Karius å komme tilbake til Liverpool-målet etter det her. Det ser nesten ut som han er på gråten, sa Viasat-kommentato­r Morten Langli.

– Dette kommer til å følge ham resten av livet, sa Frank Lampard på BT Sport, og la til at «på et menneskeli­g plan er du nødt til å synes synd på ham».

Etter kampen gikk han bort til den røde svingen og ba om unnskyldni­ng mens han holdt hendene i vaeret.

Sadio Mané skapte nytt håp for Liverpool da han utlignet raskt etter åpningsmål­et, for et rødt lag som ble rystet da deres store stjerne, Mohamed Salah gikk gråtende av banen med en skade midt i første omgang.

Etter 25 minutter skjedde imidlertid det som skulle endre karakter på omgangen fullstendi­g.

Liverpools store stjerne, Mohamed Salah smalt i bakken etter en duell med Sergio Ramos. Egypteren ble liggende og holde seg til skulderen i smerte. Klopp så bekymret ut, og det skulle snart vise seg å vaere med rette.

Mannen med 44 mål denne sesongen kom seg på beina igjen, men etter kort tid satte han seg ned igjen og tårene begynte å renne.

Han fikk trøst av både lagkamerat­er og Cristiano Ronaldo da han slukøret tuslet av banen.

 ?? FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY ?? Loris Karius ber Liverpool-fansen om unnskyldni­ng etter sine to tabber.
FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY Loris Karius ber Liverpool-fansen om unnskyldni­ng etter sine to tabber.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway