Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

75 år Didrik Jarl Solli,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere pappa, bestefar og svigerfar fyller 75 år i dag 1. juni. Du er snill, god, raus, tålmodig og ganske så sprek. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til bursdagsfe­st! Beste hilsen fra oss!

2 år

William Bakka

Medina, Søgne. Hipp, hipp hurra for William Bakka Medina som fyller 2 år 1. juni! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

13 år Nicolay Johre,

Kristiansa­nd.

Vi ønsker deg til lykke på 13-årsdagen din. Gleder oss til feiring med deg. Du er en veldig positiv og glad gutt. Store klemmer fra mamma, pappa og Andreas.

10 år Juni Ramsøy-halle,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for 10-årsjubilan­ten, Juni, i dag! Du er jenta med godt humør, god fantasi og veldig flink til å fortelle! Vi ønsker deg en vidunderfi­n jubileumsd­ag! Masse hilsener alle dine besteforel­dre!

9 år Andrine David,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår flotte, gode, snille og nydelige Andrine som er 9 år i dag! Håper dagen blir like fantastisk som deg! Vi elsker deg! Gratulerer med dagen! Klem fra mamma, pappa, Amalie, Andrea og Aurora.

6 år Bethel Sileshie Semahagne,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år fredag den 1. juni. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

5 år Jonas Åsland-haugen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Jonas, som fyller "heile hånda" fredag 1. juni! Vi gratulerer og gleder oss til å feire deg! Hilsen fra Eline, mamma og pappa.

4 år Hans Henrik Landén,

Kristiansa­nd. Gutten i flokken vår fylte 4 år 28. mai! Du er en herlig gutt med verdens lureste smil, og vi er så glad i deg! Mange klemmer fra mamma, pappa og jentegjeng­en.

4 år Tobias Løland,

Audnedal.

Vi vil gratulere minstemann så mye med 4-årsdagen! Hilsen fra Oline, Åseline, mamma og pappa!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway