Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

75 år

Svein Arild Nilssen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 75-årsdagen til min kjaere mann, vår pappa, svigerfar, Bappi og farfar. Vi gleder oss til å feire dagen din, 3. juni, sammen med hele familien. Klemmer fra alle dine store og små.

6 år

Synnøve Skarpengla­nd,

Iveland. Hipp hurra for vår kjaere Synnøve. Du er vår gode prinsesse, du er omsorgsful­l, sta, morsom og herlig. Ønsker deg en fantastisk dag. Klem fra mamma, pappa, Tellef og Syvert.

13 år

Lasse Solli, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Lasse gutten vår som fyller 13 år i morgen, 3. juni! Du er en herlig gutt og vi er veldig glad i deg. Bursdagshi­lsen fra Theo, pappa og mamma.

4 år

Marie Alvilde Austad, Kristiansa­nd.

Vår fantastisk­e datter, Marie Alvilde, blir

4 år søndag 3. juni. Gratulerer så mye med dagen din! Vi er så utrolig stolte av deg. Glad i deg, prinsessa vår. Stor bursdagskl­em fra mamma og pappa.

10 år

Nikolai Strand Langfeldt,

Kristiansa­nd. Vår snille, gode og morsomme Nikolai fyller 10 år! Dagen tilbringes på cup i Flekkefjor­d. Vi ønsker deg en super bursdag. Vi er veldig glad i deg. Klem fra Eskil, mamma, pappa og resten av familien.

4 år

Sofia Broxthomas­sen, Kristiansa­nd. Denne nydelige jenta er plutselig blitt 4 år. Du er fantastisk og vi digger deg. Vi er super glade i deg! Hilsen David, mamma og pappa.

10 år

Kasper Sørensen Elson,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår herlige Kasper som er 10 år i dag. Du er en flott og snill gutt med masse godt humør. Vi er veldig glad i deg. Hilsen Kevin, mamma og pappa.

4 år

Marie Alvilde Austad, Kristiansa­nd. Søndag 3. juni fyller skjønne Marie Alvilde hele 4 år. Gratulerer så masse med dagen din. Stor klem fra mor, ba, tanter, onkler og to kusiner - og voff voff fra bestevenne­n din, Egon.

10 år

Teodor Aonan Langfeldt Sommerset, Kristiansa­nd. Gratulerer med 10-årsdagen til vår snille og morsomme Teodor. Vi er veldig glad i deg. Hilsen Jacob Sheng, mamma, pappa og besteforel­dre.

3 år

Helene Garthus, Vegårshei.

Hipp hurra for Helene som fyller 3 år! Takk for alle gledene du gir oss. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Kristine.

9 år

Marthe Kallhovd Bergman,

Søgne. Vi ønsker å gratulere vår spreke håndball- og fotball-jente med sine 9 år. Gratulasjo­ner fra mormor, morfar, onkel, mamma, pappa, storesøste­r og storebror.

3 år

Caroline Lyngholtup­pstad,

Kristiansa­nd. Vår elskede, lille Caroline blir 3 år i dag. Du er vårt lille sjarmtroll og vi elsker deg høyere enn himmelen. Gratulerer med dagen! Hilsen mamma, pappa, Martine og Samson.

8 år

Magnus Lindalen Nodeland,

Songdalen. Hipp hurra for Magnus Lindalen Nodeland som fyller 8 år lørdag 2. juni! Du er en herlig fotballgut­t, som vi er veldig glad i. Vi gleder oss til feiring! Masse klemmer fra Herman, mamma og pappa.

6 år

Malin Johannesse­n Vårlid,

Kristiansa­nd. Vår kjaere gullprinse­sse, Malin, fyller 6 år. Du er ei god jente og vi er veldig glad i deg. Vi gleder oss til selskap. Varme klemmer fra bestefar og bestemor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway