Fædrelandsvennen

Vil gjenta gratisfest

Arrangøren åpner for å gjøre helgas «byfest» til et årlig arrangemen­t. Sigrid var blant artistene som skapte liv på Torvet.

- TEKST: DAMARES STENBAKK damares.stenbakk@krsby.no

– Jeg digger stemninga og kom hit for å ha det gøy, sier en smilende Kezia Rukundo.

Venninnene kom til lørdagens arrangemen­t for å synge og danse etter favoritt-låta «Feel the Rush» av Freddy Kalas. 16-åringene er svaert glad for at arrangemen­tet er rusfritt og har fri aldersgren­se.

– Det beste med arrangemen­t er at det er gratis og at vi får oppleve stemninga, forteller Rukundo.

– Ja, spesielt Freddy Kalas med «Feel the Rush» er så stemning, sier venninnen Tuva Lund smilende.

OPPVARMING FØR BYTUR

Venninnegj­engen Kaja Tvetene, Vilde Rolstad og Benedicte Andersen tok turen innom byfesten på Torvet, før det baerer ut på byen.

– Dette er et flott intiativ med mange bra artister, og så er det god oppvarimg før vi drar ut på byen, forteller en smilende Benedicte Andersen.

Jentene var mest begeistret for Sigrid og roser Kurt Nilsen for sin imponerend­e opptreden.

– Kurt Nilsen er utrolig flink live, men det er Sigrid vi er mest begeistret for. Sangen «Don’t Kill My Vibe» av Sigrid er den vi kjenner mest til, den kommer jo på alle vors, sier Vilde Rolstad og ler.

– Og så er alle sangene god stemning da, bryter Andersen inn.

– VIL GJØRE DETTE IGJEN

Byfesten på Torvet var i anledning av nyåpningen av nyoppussed­e Thon Hotell Parken. Initiativt­aker til lørdagens arrangemen­t, Eivind Lund, var svaert fornøyd med oppmøtet og den gode stemninga.

Han innrømmer at festen ga mersmak, og ønsker å gjøre dette til et årlig arrangemen­t.

– Sponsorene våre har allerede sagt at de ønsker å gjenta dette. Bør vi ikke gjøre dette arrangemen­tet årlig? Dette her er bare for gøy, så nå må vi gjøre det enda større, avslutter Lund entusiasti­sk og bryter ut i latter.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: DAMARES STENBAKK ?? Venninnene Tuva Lund og Kezia Rukundo møtte opp for å høre Freddy Kalas lage partystemn­ing.
FOTO: DAMARES STENBAKK Venninnene Tuva Lund og Kezia Rukundo møtte opp for å høre Freddy Kalas lage partystemn­ing.
 ?? FOTO: DAMARES STENBAKK ?? Kaja Tvetene (f.v.), Vilde Rolstad og Benedicte Andersen var svaert begeistret over at Sigrid lagde liv i Kristiansa­nd.
FOTO: DAMARES STENBAKK Kaja Tvetene (f.v.), Vilde Rolstad og Benedicte Andersen var svaert begeistret over at Sigrid lagde liv i Kristiansa­nd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway