Fædrelandsvennen

– Vi hadde vunnet med 11 mann

- HENRIK GILL

Fløy fikk en spiller utvist da de tapte 1–2 for Egersund på Flekkerøy lørdag.

Fløy var det farligste laget i første omgang, men fikk så kaptein John Olav Norheim utvist etter 38 minutter. Egersund vant til slutt 2–1 Arkicon Arena.

– Det var en tøff kamp. Jeg synes vi var litt bedre enn dem i den første omgangen. Men vi måtte spille 65 minutter med en mann mindre, og da blir det vanskelig, sier Fløy-trener Nikola Trajkovic til Faedreland­svennen etter kampen.

– Tror du dere ville vunnet kampen med 11 mann på banen?

– Ja, absolutt, svarer Trajkovic kontant.

Han utdyper:

– Det røde kortet ødelegger kampen totalt for vår del. John Olav er vår kaptein, og det blir vanskelig uten ham på banen.

JEVN ÅPNING

Treneren skrøt av innsatsen til egne spillere etter kampen, men var samtidig skuffet over at personlige feil ødela kampen for blåtrøyene.

– Jeg er stolt av gutta. Om Egersund hadde spilt oss ut, så kunne jeg ikke sagt noe. Men vi forsvarer oss godt. Vi gir dem dog det første målet, det er jeg misfornøyd med.

Det var en jevn og tøff første omgang på Arkicon Arena, der begge lag hadde sine scoringsmu­ligheter.

Surameh og Ekeland hadde gode sjanser for bortelaget, men i begge situasjone­ne fikk forsvar og keeper hos blåtrøyene avverget. Fløy var naere på med Nils Petter Andersen på heading. Og mot slutten av den første omgangen var Lasse Sigurdsen bare en skotupp fra å kunne stusse ballen i det lengste hjørnet for Fløy.

Men det mest bemerkelse­sverdige på Flekkerøy var at John Olav Norheim fikk rødt kort. Fløys kaptein gikk inn med knottene først i en duell etter 38 minutter, og fikk dermed sitt andre gule kort i kampen. Fløy måtte derfor spille resten av kampen 10 mot 11.

– Var de to gule kortene riktige, mener du?

– Nei, jeg synes det blir litt strengt. Det første synes jeg er helt horribelt. Jeg treffer ham så vidt med armen og han detter lett. Så det synes jeg var billig. Det andre kortet er ok, men jeg synes summen av det blir feil, sa Norheim i garderoben etter kampen.

Der den første omgangen var svaert innholdsri­k, og bølget fram og tilbake, fikk vi et mye klarere kampbilde etter hvilen.

BORTELAGET SCORET

Ett kvarter før slutt fikk bortelaget hull på byllen. Henrik Dahlum mistet ballen, og Egersund kunne kontre. Bubacarr Sumareh ble spilt gjennom alene med Hoppestad, og spissen gjorde ingen feil. Han lobbet ballen elegant over keeper, og dermed kunne bortelaget slippe jubelen løs.

Etter 83 minutter viste målscorer Surameh seg skikkelig fram. Spissen utfordret Johan Naglestad, og driblet seg fram alene med keeper. Igjen fikk Surameh til en smart avslutning, da han bredsidet ballen i det korteste hjørnet fra spiss vinkel.

I kampens siste minutt reduserte Fløy til 1-2. Henrik Andersen var sikker fra straffemer­ket etter at innbytter Magnus Ask Mikkelsen var blit dyttet i ryggen inne i sekstenmet­eren.

Mikkelsen var tydelig skuffet med å stå igjen med null poeng på hjemmebane.

– Det er utrolig kjedelig å tape. Jeg synes vi klarer oss bra med ti mann, helt fram til de scorer det første målet. Da blir det vanskelig, sier han.

 ?? FOTO: HENRIK GILL ?? Henrik Andersen reduserte på straffe i siste minutt, men det holdt ikke til poeng på Arkicon Arena.
FOTO: HENRIK GILL Henrik Andersen reduserte på straffe i siste minutt, men det holdt ikke til poeng på Arkicon Arena.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway