Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Målfrid Stegmann,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med dagen til verdens beste mamma, svigermor, bestemor og oldemor!! Vi er så glad i deg. Knuseklem fra Maia og resten av skokken.

20 år

Alexander Erster Dalan,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 20-årsdagen, Alexander! Masse hilsen oss på skuta!

12 år

Marcell Naess Hersvik,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vårt eldste barnebarn, Marcell Naess Hersvik, men sin 12-årsdag den 6. juni. Bursdagshi­lsen fra Besta og Besten, tante Eline, onkel Cato og Alma, og oldebesta.

11 år

Emma Ariansen,

Lindesnes.

Hipp hurra for godjenta Emma som fyller 11 år i dag. Du har et stort hjerte for alle rundt deg. Gleder oss med mye smil og sang. Veldig glad i deg. Klem fra August, mamma og pappa.

11 år

August Ariansen,

Lindesnes.

Hipp hurra for go'gutten vår, August, som fyller 11 år. Alltid futt og fart og nye prosjekter. Du lyser opp tilvaerels­en. Veldig glad i deg. Klem fra Emma, mamma og pappa.

7 år

Sebastian Stallemo,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, Sebastian. Du er en super gutt som vi alle er veldig glade i. Ha en super dag. Klem fra mamma, pappa, Nikolai og Emma Tomine.

6 år

Emil Rødland Andersson,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Emil som fyller 6 år i dag. Du er full av liv og røre - det er aldri en kjedelig dag med deg. Vi er så glade og stolte av deg! Klemmer fra Sander, mamma og pappa.

3 år

Aron Lode Greibeslan­d,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Aron Lode Greibeslan­d som fyller 3 år 6. juni! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway