Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

95 år Johannes Scheie,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 95-årsdagen den 14. juni. Hilsen fra kone, barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn. 10 år Eline Fidje Wessman, Kristiansa­nd. Denne nydelige og kloke jenta er vi så utrolig stolt av! Takk for all glede du gir oss. Vi digger deg og håper bursdagen din blir strålende! Gode klemmer fra mamma, pappa, Emil og Fibi.

5 år Filip Engebu,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår gode og morsomme Filip som fyller 5 år i dag! Du snakker oss varm i ørene og sørger for god stemning hjemme hver dag! Veldig glad i deg! Klemmer fra Fredrik, Jørgen, mamma og pappa!

40 år Fredrik Kielland Svaerd,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til verdens beste pappa! Så morsom, sprek og kjekk som du er, hvem skulle tro at du er blitt 40 år?? Vi er så glad i deg, og det er resten av familien også. Gabriel, Leah og Aron. 10 år Norah Bratteland Kristianse­n, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Norah som fyller 10 år i dag. Du er ei skikkelig god og herlig jente som sprer latter og glede rundt deg. Håper dagen din blir fantastisk! Glad i deg. Klem fra mamma, pappa og Sarah.

4 år Kasper E. Zachariass­en,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra og gratulerer med dagen til Kasper! Du er en herlig gutt som vi er veldig glad i! Ønsker deg en kjempe fin 4-årsdag! Klemmer fra farmor og farfar.

40 år Marianne Aagesen,

Kristiansa­nd.

Hurra for den spreke, flotte og sprudlende venninna vår! Bare så du vett det: Me har så sinnsykt sans for deg! Gratulerer så mye med dagen, kjaere Marianne! Klem fra Anita, Katrine, Eva og Solveig. 7 år Roald Torgersen Eilertsen,

Vennesla. Hurra for minstemann og moroklumpe­n vår Roald som er 7 år. Vi digger deg og gleder oss til å feire deg slik du fortjener!! Klem Syvert, Tellef, mamma og pappa.

2 år Karl Vemmelvikh­olmen,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Karl Vemmelvik-holmen som fyller 2 år 14. juni! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

13 år Tarald Bals Håverstad,

Songdalen. Vår blide, omsorgsful­le og hjelpsomme godgutt blir tenåring i dag! Gratulerer så mye med dagen! Vi er kjempeglad­e i deg. Klem fra Simen, mamma og pappa.

12 år Emilie Storbukås Dale,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til fotballjen­ta vår. Store og små ønsker deg det beste for dagen.

12 år Stine Solvik,

Kristiansa­nd.

Et stort hurra og gratulasjo­ner til vår snille, flinke og aktive Stine som fyller 12 år 14. juni. Vi er glad i deg. Bursdagskl­em fra Kaspar, mamma, pappa, bestemor, mormor og morfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway