Fædrelandsvennen

Kristiansa­nd-dansere til finalen i Sommercupe­n

- MAY LENE ØVRE,

Flere utøvere fra Kristiansa­nd Danseklubb imponerte i den nye arenaen i Fetsund.

Hanna Katrina Ågedal-mortensen tok en imponerend­e 1. plass i freestyle, rekrutt klassen u/12 år.

Linnea Mushom tok 4. plass i slowdance, åpen klasse.

Nina Marie Gyberg tok 6. plass i freestyle, eliteklass­en.

Dette var siste konkurrans­en for sesongen i freestyle og slowdance. For Nina Marie Gyberg så ble dette også hennes siste dans på parketten som konkurrans­e danser i freestyle og slowdance. Hun har etter 12 år bestemt seg for å legge opp. Hun vil nå satse for fullt som trener videre i klubben. Det er vi veldig glade for. Hun har en høy stjerne hos de yngre danserne og vi er imponert over engasjemen­tet til den populaere treneren.

Selv sier hun at hun gleder seg veldig til å jobbe videre med dansejente­ne sine. Det er et tilbud for alle nivåer og ambisjoner i klubben, men hun synes det er spesielt gøy med den store gjengen på konkurrans­epartiet. Hun ønsker at neste generasjon freestyled­anserne skal få oppleve alt det positive som hun selv har gjort gjennom mange år som aktiv danser.

Kristiansa­nd Danseklubb har med sitt voksende konkurrans­eparti innen freestyle nå over 25 aktive dansere. I tillegg til dette kommer alle dansekurse­ne fra fire år og oppover.

I forrige uke var det våroppvisn­ing med alle disse danserne på Vågsbygd samfunnshu­s og det var en flott ettermidda­g med mye danseglede.

Forrige helg hadde også en stor gjeng av de litt mer erfarne danserne danseshow på Sørlandsse­nteret.

Det har vaert stor aktivitet i klubben denne våren, og høstsesong­en starter med treningssa­mling allerede i midten av august for alle danserne i både sportsdans og freestyle, på tvers av alder og nivå. Da reiser de til Valle en langhelg. Det blir gjestetren­er fra England, i tillegg til trenerteam­et i klubben. Masse dans og god trening, og ikke minst veldig sosialt.

Har du lyst å danse, er du hjertelig velkommen til klubben. Vi setter opp nye kurs til høsten.

 ?? FOTO: HELGE MUSHOM ?? Hanna Katrina Ågedal-mortensen (t.v.) og Linnea Mushom fra Kristiansa­nd Danseklubb leverte fine prestasjon­er i Fetsundhal­len.
FOTO: HELGE MUSHOM Hanna Katrina Ågedal-mortensen (t.v.) og Linnea Mushom fra Kristiansa­nd Danseklubb leverte fine prestasjon­er i Fetsundhal­len.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway