Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

95 år Arthur Berge,

Mandal. Gratulerer så mye med 95-årsdagen! Vi håper du får en flott dag, og vi gleder oss til selskap! Hilsen Anne Lise og Knut, Christian og Svanhild, Christoffe­r og Mette, Eline og Jonas.

13 år Fredrik K. Bergman,

Søgne.

Vi vil gratulere vår spreke gutt med sine 13 år! Gratulasjo­nshilsen fra mormor, morfar, onkel Tore, Ulrikke, Marthe, mamma og pappa.

6 år Olav Dale Nygård,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Olav, som fyller 6 år i morgen, søndag 24. juni. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

80 år Leif Lindland,

Lillesand.

Hipp hurra for verdens beste mann, far og bestefar, Leif Lindland, som fyller 80 år 24. juni! Vi gleder oss til å feire deg i Aquarama. Klem fra alle dine.

12 år Daniel Skyttemyr,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for deg! Håper du får en fin dag. Gratulerer fra Sissel og Rune, Markus, Camilla og Silje, mor og Linus.

6 år Wilhelm Bergestamn­es,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Wilhelm Berge-stamnes som fyller 6 år 24. juni! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

64 år Signy Brokke,

Bykle. Gratulerer med dagen til verdens beste kone, mamma, mormor og svigermor. Du er helt unik, og som sagt den beste vi vet om. Vi gleder oss til å feire deg. Klem fra hele gjengen din.

12 år Linnea Lauvås,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 12-årsdagen, Linnea! Du er ei positiv, glad og omtenksom jente som vi elsker å vaere sammen med. Vi er så glad i deg! Gleder oss til å feire deg i helga. Klem fra Herman, mamma og pappa.

3 år Aline Solheim Justnes,

Kristiansa­nd.

Lille sjarmtroll­et vårt fyller 3 år. Ditt gode humør og din kule humor sprer glede hver dag, og du er virkelig den kuleste lillesøste­ra som finnes. Vi digger deg. Bursdagskl­em fra Emma, mamma og pappa

60 år Tone Olsen Nor,

Kristiansa­nd.

24. juli går flagget til topps for en skjønn, flott 60-åring! Du betyr utrolig mye for mange, men for dine aller naermeste er du bare verdens beste! Hurra for deg og stor gratulasjo­n fra hele familien.

10 år Isabel Voreland Sveine,

Vennesla.

Vi vil gratulere jenta vår, Isabel Voreland Sveine, med 10-årsdagen søndag 24. juni. Vi er kjempeglad i deg. Klemmer fra søstrene dine, Linnea og Victoria, mamma og pappa.

3 år Matheo Norman Sjustøl,

Kristiansa­nd. Idag 22.06 fyller solstrålen vår Matheo 3 år! Vi er så glad i deg og gleder oss til å feire dagen din idag! Storebror, mamma og pappa er veldig stolt av deg!

50 år Tove Linda Stray,

Kristiansa­nd. Hurra for denne flotte dama som blir 50 år i dag! Det kler deg! Vakker, sporty og med et stort hjerte. Vi digger deg og gleder oss til feiring! Hilsen familien Stray.

9 år Martine Aslaksen,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere Martine fyller 9 år 23. juni. Familiens sprudlende jente, med det flotte smil og lure blikk sjarmerer oss alle i senk. Ønsker deg en super dag. Hilsen Henriette, Andrine, mamma og pappa.

3 år Linnea Honnemyr,

Åseral.

Hipp hurra for go'jenta vår, Linnea Honnemyr, som blir 3 år i dag 23. juni. Vi er kjempeglad i deg. Klemmer fra Daniel, mamma og pappa.

15 år Christina Marie Wiggen,

Mandal. Hipp hurra, og gratulerer så mye med 15-årsdagen til vår kjaere Christina Marie. Vi er så utrolig glad i deg, og ønsker deg en fin bursdagsfe­iring og god sommerferi­e! Mange klemmer fra familien.

8 år Celine Brokke Hansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse til vår solstråle og moroklump som fyller 8 år. Du er snill og morsom dagen lang, og den beste jenta vi vet om. Gleder oss til å feire deg. Klem fra pappa, mamma og Lillepus.

3 år Aline Solheim Justnes,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, skjønne Aline. Du er ei skikkelig gladjente som elsker å synge, danse og når alle ler av dine spillopper. Gleder oss til ferie med deg. Klem fra farmor, tante, onkel og Una.

14 år Jonas Edvard Garberg,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne skjønne 14-åringen! Du er en flott gutt, som vi er veldig glad i, og stolt av. Håper du blir feiret som det passer seg, og at du får det du ønsker deg! Klemmer fra familien.

7 år Mie Moberg Peersen,

Kristiansa­nd. Go'jenta har bursdag. Superjenta vår. Du er alltid aktiv og har et digg konkurrans­einstinkt. Du har en latter som smitter, er utrolig glad og positiv. Stolt av deg. Fra mamma, pappa, Iben og Mikkel.

2 år Vetle Solum Pettersen,

Kristiansa­nd. Verdens blideste tøffing har endelig bursdag! Hipp, hipp hurra for Vetlen vår som blir to år i år. Bursdagkle­m fra Eveline, pappa og mamma.

14 år Jonas Edvard Garberg,

Kristiansa­nd.

Vårt eldste barnebarn, Jonas Edvard, er 14 år. Du er en utrolig flott gutt som vi er veldig glad i, og stolt av. Håper du har en flott dag! Stor bursdagskl­em fra Besta og Besten.

7 år Victoria Solli Melar,

Songdalen.

Hipp hurra for gulljenta Victoria som fyller 7 år 24. juni. Du er fantastisk og vi er superglade i deg. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og hele resten av familien.

1 år Nikolai Hunstadlen­de,

Kristiansa­nd. Gratulerer med ettårsdage­n til vår lille krabat, Nikolai. Du fyller dagene med latter og glede. Vi elsker deg. Kyss fra mamma, pappa og de to favoritten­e dine, storesøste­r Amalie og storebror Tobias.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway