7Lite å gjøre før pause. Fint ute som sweeper når

Bamba og Stokke er alene gjennom. Glimrende redning da Lowe var naere på å score selvmål fra kort hold, og like etterpå på dobbeltsja­nsen til Stokke..

Eirik Wichne

5Et par unødvendig­e ballmiss.

Gode driv framover, og burde hatt målgivende på Sigurdarso­ns sjanse knappe 10 min før slutt.

Damion Lowe

6Spilte med en enorm selvtillit, og var rolig med ballen. Full kontroll på Bamba og leste spillet fint. Naer selvmål, som Deumeland ryddet opp. Gult kort etter en sen takling.

Henrik Robstad

6Hadde god kontroll Kbkspissen­e, men slapp markeringe­n på Stokkes sjanse på corner i første omgang. Flott assist til Kabran..

Elliott Käck

6Gjorde en solid kamp defensivt, og var alltid villig med framover. Strøken crosspasni­ng til Christense­n i forkant av 2-0 målet. Varierende dødballkva­litet..

Afeez Aremu

5Virket tryggere ved spillet sitt, men har fortsatt en del pasningsfe­il.

God i duellspill­et og dekker mye rom. Fin stikker til Kabran etter 69 min. Ut etter 83 min.

Erlend Segberg

6Ikke startet en seriekamp på

10 måneder, men var et friskt pust på Starts midtbane. Bidro med stor presisjon i pasningspi­llet på midtbanen, noe Start har savnet den siste tiden.

Aron Sigurðarso­n

6Var meget spillesuge­n, og skapte ubalanse hos KBK i kontringss­pillet. Bommet på en kjempesjan­se i begge omganger. Bruker litt for lang tid med ball ved noen anledninge­r..

Kasper Skaanes

4Løp mye og jobbet knallhardt. Strålende innlegg til Sigurdarso­n i første omgang. Byttet ut etter 74 min.

Kevin Kabran

5Slet med å finne seg ordentlig til rette som midtspiss.

Iskald da det gjaldt, på

1-0 scoringen. Burde doblet ledelsen snaue 10 min etterpå. Byttet ut etter 85 min..

Espen Fjone Børufsen

6Tok ansvar, og jobbet godt defensivt. Kom seg mye rundt på kanten. Varierende innleggskv­alitet. Spilte seg opp i 2. omgang.

INNBYTTERE

● Mathias Bringaker. Kom inn etter 74 min, og scoret sitt første Eliteserie-mål for Start to minutter før slutt.

● Isac Twum. Byttet inn for Aremu syv min før slutt.

● Tobias Christense­n. Kom inn for Kabran fem min før slutt, og serverte en utsøkt målgivende pasning i forkant av 2-0 målet.