Fædrelandsvennen

Vindbjart 2-seier på overtid

- STIAN BØE,

Daniel Goa Utgård sørget for 2-1-seier over Randesund med sin scoring etter 93 minutter.

helt oppe i krysset fra tjue meter. Toppskårer Gaus meldte forfall. Det ga den hjemvendte Thore Ulstein sjansen som spydspiss hele kampen, men han forble målløs, Ellers stilte vi som vi har pleid i de siste kampene, alle tilgjengel­ige A-lagspiller­e, de som er i hospiterin­g og enkelte 5. div-spillere og juniorer.

Randesund startet best og tok ledelsen etter 12 minutter ved Kristian Bratland, da han satte et innlegg i mål fra kort hold. Fra 30 minutter og til pause hadde vi vår beste periode i kampen, og Lucas Naess tok et løp ut av laereboka gjennom sekstenmet­eren til første stolpe og utliknet på innlegget fra venstrekan­ten. Like etter var det utrolig at ikke vi satte 2-1 da opptil flere spillere så ut til å bomme på blankt mål.

Vi klarte ikke å fortsette den gode trenden fra første omgang, Randesund presset på etter pause og skapte klart flest sjanser, men uten uttelling. Det fikk altså «Goa», til stor jubel i Vindbjartb­ua, det er noe eget med en slik seier. Det ble en skikkelig lagseier, selv om nok keeper Halvor Homme ville fått en BB hvis den lokale juryen var på jobb, med innbytter Martin Gardiner på en god andreplass, etter innhoppet midtveis i første omgang gjorde han sin klart beste kamp for sesongen, som alltid mot mye større motspiller­e.

Med to seiere på rad har vi nå kontakt med lagene over på tabellen, Søgne, Kvinesdal og Randesund, siste kamp før sommerferi­en er mot Våg i Vågsbygd mandag 2. juli.

?? FOTO: STIAN BØE ?? Lagseier = lagbilde. Vindbjart 2-spillerne var fornøyde etter mandagens hjemmetriu­mf i 4. divisjon. Bak fra venstre: Ishan Skårdal, Kjetil Bjørk Iskasen, Marcus André Aslaksen, Lucas Naess, Andre Grina Engebretse­n, Halvor Homme og Peder Andrés Åsemoen...
FOTO: STIAN BØE Lagseier = lagbilde. Vindbjart 2-spillerne var fornøyde etter mandagens hjemmetriu­mf i 4. divisjon. Bak fra venstre: Ishan Skårdal, Kjetil Bjørk Iskasen, Marcus André Aslaksen, Lucas Naess, Andre Grina Engebretse­n, Halvor Homme og Peder Andrés Åsemoen...