Fædrelandsvennen

Sol, sommer og litt Jesus

- GEIR CHR. JOHANNESSE­N

●●Gunn Grødem (52) har vaert på bibelcamp hver sommer hele livet.

Da bibelcampe­n på Justøya i Lillesand ble arrangert for første gang i 1964, var Johanne og Reidar Gjerdrem der, og siden har de kommet hvert eneste år. Med dattera Gunn.

– Jeg dro hit rett fra sykehuset etter at jeg hadde fått barn. Han var en uke gammel, og sov i en bag, sier Gunn Grødem.

I år kommer fire generasjon­er i familien som kommer fra Songdalen sammen til Justøyfami­liens Bibelcampi­ng. Og både gamle og unge kan ikke se for seg en ordentlig sommer uten å ta turen til Justøya.

– Du har ferie og samtidig noe å holde på med. Når du har barn får de gode venner og kan vaere med på møter. For oss er det påfyll for hverdagen i menigheten. Det er sol, sommer og litt Jesus, sier Grødem.

Hanne Risvold er styreleder i Justøyfami­lien Bibelcampi­ng, og sier også årets leir har vaert preget av støyklager.

– 20. juni ga bystyret beskjed om at vi kunne gjennomfør­e programmet som vi har satt opp, sier Risvold.

Både hun og familien vi møter legger ikke skjul på at konflikten har preget stedet de siste årene. Risvold sier de vurderer muligheten­e for å bygge en hall, og dermed unngå problemene knyttet til lyd fra møter og konserter.

– Vi ønsker at driften vår skal oppleves positivt både for naboer og gjestene, sier Risvold.

 ?? FOTO: GEIR CHR. JOHANNESSE­N ?? Tre av fire generasjon­er som er sammen på Justøyfami­liens Bibelcampi­ng. Fra venstre: Sigrid Haugeland (16), Gunn Grødem (52), Johanne (80) og Reidar Gjedrem (82).
FOTO: GEIR CHR. JOHANNESSE­N Tre av fire generasjon­er som er sammen på Justøyfami­liens Bibelcampi­ng. Fra venstre: Sigrid Haugeland (16), Gunn Grødem (52), Johanne (80) og Reidar Gjedrem (82).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway