Fædrelandsvennen

Ondskapens akse

- Innlegget er forkortet. Red. THOR KREFTING NISSEN, Oslo

Per i dag inkluderes nok USA i definisjon­en av ondskapens akse, sammen med Russland, Iran og Syria.

●●Borgerne må seg imidlertid ikke forlede av slik løgnpropag­anda. Den reelle ondskapens akse som vil gi verdens befolkning kuldegysni­nger nedover ryggen er nemlig USA, Nato og Israel. Dette ondskapens triangel er totalt avhengig av å invadere andre land og konstant spre mer krig, død, terror, lidelse, tortur, brudd på Folkerette­n og ignorering av menneskere­ttigheter.

Dette er de liberale verdier vår utenriksmi­nister i VG den 19/6 så stolt forsvarer som grunnlag for vår sikkerhet, økonomi og velferd, og der USA og Nato betrakter seg som garantiste­r for verdensfre­den. Det kunne imidlertid vaere interessan­t å vite om befolkning­en i Irak, Libya, Afghanista­n, palestiner­ne på Gaza og på Vestbredde­n, i Jemen og i Syria har den samme oppfatning­en der USA og dets allierte bomber og dreper sivile over en lav sko.

USA og dets allierte samt Norge bryter Folkerette­n på det groveste i Syria, men vestlig mainstream media ser ikke ut til å bry seg. Det ser ut til at USA, Nato og Israel har en straffefri­het for sine Folkeretts­brudd og krigsforbr­ytelser mot menneskehe­ten. Vestlige politikere og presse slenger ut udokumente­rte og løse påstander om at Assad-regimet brukte kjemiske våpen i Ghouta i 2013 og i Douma i 2018. Fakta er at det var Al-nusra som stod bak gassangrep­et i Ghouta der Tyrkia leverte gassen. Da ble det taust som i graven fra vestlige politikere og presse. Informasjo­nen bak det påståtte gassangrep­et i Douma som neppe fant sted, kom fra De hvite hjelmene som er en løgnpropag­andaorgani­sasjon støttet av Mossad, CIA, Homeland Security, Engelsk UD, USAID, Academi (tidligere Blackwater ) og mange flere vestlige donorer. De samarbeide­r med terroriste­r og har kun som mål å styrte Assad og har derfor en påliteligh­et lik null, men er et nyttig redskap for USA og Nato på løgnaktig basis å fremprovos­ere et angrep på regimet.

Når det gjelder bruk av gass og masseødele­ggelsesvåp­en av USA, Nato og Israel ser dette ut til å bli akseptert av vestlige media. Man bør erindre USAS gass under Vietnam-krigen, og USA, Frankrike, England og Tysklands leveranser av gass til Saddam Hussein i krigen mot Iran. Da var bruk av gass akseptabel­t.

Skal verden bli en mer fredelig

og levelig plass for verdens befolkning må man i alle fall stå opp mot USA, Natos og Israels løgn og aggressive krigspropa­ganda der man sammen med mainstream media forsøker å hjernevask­e befolkning­en til å tro på at denne ondskapens akse handler til freden og menneskehe­tens best.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway