Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

16 år Anine Madelen Dybdal Hansen ,

Birkeland. Gratulerer så mye med 16-årsdagen 29. juni go'jenta mi. Jeg er kjempeglad i deg. Masse kos og klemmer fra mamma og Terje. Resten av familien hilser også.

14 år Rino Alexander Dybdal Jørgensen ,

Birkeland. Gratulerer så mye med 14-årsdagen 2. juli go'gutten min. Jeg er kjempeglad i deg. Masse kos og klemmer fra mamma og Terje. Resten av familien hilser også.

9 år Dina Vallesvaer­d Blix,

Lillesand. Hipp hipp hurra for Dina som fyller 9 år i dag 5 juli. Godt humør og alltid et fint smil på lur, det er deg. Vi hyller deg snuppa vår. Fra Pernille, Sofie, pappa og mamma.

8 år Maja Lykkedrang­hansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen kjaere Majaen vår Stor klem fra Martin, Malin, pappa, mamma og alle dyrene dine

7 år Karoline Lynum Frigstad,

Vennesla. Vi ønsker å gratulere den tøffeste jenta vi kjenner med 7-årsdagen, 5. juli. Hipp hurra for Karoline. Håper dagen din blir like fantastisk som deg. Klem fra pappa, mamma, Wilhelmine og Tomine.

4 år Gabriel Larsen Aamdal,

Søgne. Hipp hipp hurra for Gabriel Larsen Aamdal som fyller 4 år 5. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

4 år Nora Emilie Eidsaa,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for solstrålen vår som fyller 4 år. Du er vårt lille sjarmtroll og vi er så glade i deg . Stor klem fra mamma, pappa og storesøste­r Synne Marie

4 år Eveline Solum Pettersen ,

Kristiansa­nd. Så er endelig dagen her som du har gledet deg så til! Lille store jenta vår er endelig 4 år. Hipp hipp hurra for Evelinen vår. Store bursdagskl­emmer fra Vetle, pappa og mamma

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway