Fædrelandsvennen

Tips for helga

-

Har du ikke billett til Palmesus? Ikke fortvil. Her er tips til andre ting du kan gjøre. FESTIVAL

●●Palmesus er utsolgt for lengst. 17.500 er ventet til Bystranda for å se blant annet Dimitri Vegas & Like Mike, N*E*R*D, og Steve Aoki.

Dersom du ikke har billett, eller EDM ikke er din greie, kan du jo vurdere en tur til Kvinesdal. Der topper Nightwish og Status Quo toppen av plakaten til Norway Rock.

Ungdommer fra distriktet­s kristne miljøer valfarter nok til Tvedestran­d denne helga. Der arrangeres nemlig Skjaergård­s Music & Mission på Risøya.

DJ-FEST

●●I dag og lørdag arrangeres Tropeznatt i Kongens gate. DJ Friendly spiller begge kveldene på Teateret.

KONSERT

●●I dag er det byfest i Mandal når Åge Aleksander­sen & Sambandet og Morten Abel spiller opp til konsert. I Kristiansa­nd er det to konserter på Cafe Generalen denne helga: Claudia Scott spiller i kveld og Jan Eggum lørdag. Sommer i Kilden er også i gang med gratis foajékonse­rter. Denne helga spiller Nora Legrand og Offgrid.

TEATER

●●Denne uka var det premiere på enmannsfor­estillinge­n «Profitt o’ Hoi» i Ny-hellesund i Søgne. Siste forestilli­ng går 1. september.

DANS

●●Søndag starter Ravnedans, en festival dedikert samtidsdan­s. Åpningen skjer på Odderøya. Deretter blir det et innholdsri­kt program spredt utover i byen.

UTSTILLING

●●Det er flere åpne utstilling­er i sommer. Selv falt jeg for utstilling­en til Vibeke Slyngstad i Kristiansa­nd Kunsthall. Sjekk oversikt på fvn.no.

MUSEUM

●●Museene har også et tett program for barnefamil­iene. Du kan for eksempel besøke Naturmuseu­m og botanisk hage, UIA i Gimleveien. Du finner fyldig oversikt på

MUSIKKTIPS

●●Denne uka går Drakes nye album, «Scorpion», på repeat. Gjør definitivt arbeidsdag­en litt lettere.

SERIETIPS

●●Hver sommer snakker kollegene mine om «Badehotell­et» i kantina. Endelig fikk jeg fingeren ut og startet på sesong 1. Smelt! Året er 1928, og rike københavne­re inntar et badehotell i Skagen. Sterke karakterer, forvikling­er og romantikk. Perfekt. De fem sesongene er tilgjengel­ig på TV 2 Sumo.

BOKTIPS

●●Kanskje finner du en ny favoritt blant de nyeste bokanmelde­lsene i Faedreland­svennen. Sjekk på fvn.no.

FILMTIPS

●●På fvn.no finner du også våre siste filmanmeld­elser. Bon popkorn. EVA MYKLEBUST

 ?? FOTO: HEIDA GUDMUNDSDO­TTIR ?? Det blir full strandfest på Bystranda i helga.
FOTO: HEIDA GUDMUNDSDO­TTIR Det blir full strandfest på Bystranda i helga.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? 7. juli spiller Åge Aleksander­sen i Mandal.
FOTO: NTB SCANPIX 7. juli spiller Åge Aleksander­sen i Mandal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway