Fædrelandsvennen

Mattias Andersson ferdig i Arendal

- HENRIK GILL

På et møte i går gjorde klubben det klart for Mattias Andersson at de ønsker en fornyelse på trenerside­n.

Bakgrunnen for et ønske om trenerskif­te i Arendal skal vaere de svake resultaten­e denne vårsesonge­n.

Arendal, som rykket ned til 2. divisjon foran årets sesong, hadde en klar ambisjon om å rykke direkte opp igjen denne sesongen.

Austegdene har ikke innfridd forventnin­gene, og ligger helt nede på 10. plass, kun to plasser over nedrykkspl­ass. Hvittrøyen­e står bare med tre seire på 11 kamper.

– Vi opplever dialogen med Mattias som konstrukti­v og god. Derfor skal vi også bruke den tiden som er nødvendig for å finne fram til en løsning som både han og klubben er fornøyd med. Vi er åpne for en løsning som innebaerer at han fortsatt vil vaere tilknyttet klubben. Samtidig har klubben konkludert med at vi ønsker en ny hovedtrene­r som kan bidra til å skape resultatme­ssig framgang, sier sportslig leder Geir Fone til klubbens hjemmeside.

Fone understrek­er videre at arbeidsfor­holdet til Andersson ikke er avsluttet, slik sa- ken står nå.

– Det er vår oppfatning at Mattias har forståelse for at klubben ønsker endringer, og vi har en åpen dialog med Mattias om hvordan et skifte av hovedtrene­r kan gjennomfør­es. Samtidig har vi forståelse for at han i denne situasjone­n trenger litt tid til å tenke seg om før vi trekker en endelig konklusjon knyttet til hans videre forhold til Arendal Fotball, sier den sportslige lederen videre til hjemmeside­n.

Andersson tok over Arendal etter at Knut Tørum måtte gå av som hovedtrene­r i juni i fjor. Andersson hadde den sesongen ledet Fløy til serieledel­se i 3. divisjon. Men 36-åringen klarte altså ikke å redde Arendal fra nedrykk i Obos-ligaen.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Mattias Andersson er ferdig som hovedtrene­r i Arendal Fotball.
FOTO: NTB SCANPIX Mattias Andersson er ferdig som hovedtrene­r i Arendal Fotball.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway