Fædrelandsvennen

Vervepremi­e på 50.000 kroner

Utbyggerne av blokka på Torvmoen i Søgne gir 50.000 kroner i «honorar» dersom nabotips fører til leilighets­kjøp.

- TEKST: JANNE BIRGITTE PRESTVOLD janne.b.prestvold@fvn.no

Utbyggerne av blokka på Torvmoen i Søgne gir 50.000 kroner i «honorar» dersom nabotips fører til leilighets­kjøp.

– Vi ønsker litt oppmerksom­het rundt prosjektet og har valgt å gjøre det på denne måten, som en liten gest til nabolaget, forteller Arne Hallandvik, daglig leder i Torvmoen Utbygging AS.

I forrige uke fikk nabolaget til den nyoppførte blokka på Torvmoen, et boligområd­e på Stausland i Søgne, et tilbud i postkassa som kan gi dem 50.000 kroner på kontoen.

FIRE IGJEN å SELGE

I brosjyren står det at «Dere beboere er fortsatt de beste ambassadør­ene for Torvmoen! Utbygger Torvmoen Utbygging AS ønsker derfor å spandere et tipshonora­r på kr 50.000 dersom nettopp en av deres venner/bekjente/kolleger ender opp som kjøper av leilighet i Torvmoen 88.»

Den aktuelle blokka, med i alt 15 leilighete­r, sto ferdig for ett år siden. Fire leilighete­r, i prisleiet 2,7 til 3,5 millioner kroner, gjenstår å selge.

– Innebaerer kampanjen at dere sliter med å få solgt ut leilighete­ne i blokka?

– Markedet er utfordrend­e. Nå gjør vi et lite stunt gjennom sommeren, med det gavekortet, hvor vi oppfordrer naboene til å tipse oss om aktuelle kjøpere. Vi har spilt mye på lag med naboene gjennom årene, og håper noen lykkes i å finne kjente som kjøper, så de ender opp med honoraret. Det synes vi ville vaere hyggelig. Om vi lykkes, gjenstår å se, sier Hallandvik.

– Baerer prosjektet seg hvis dere må ut med kostbare vervepremi­er?

– Ja, det gjør det.

– Betyr det at dere har gode marginer?

– Ingen har vel det i disse tider, men det handler om hva man velger å bruke markedsfør­ingskronen­e på. Nå valgte vi dette i sommer, og håper på uttelling, sier Hallandvik.

HUNDRE BOENHETER TIL Nå

Utbygginge­n på Torvmoen startet i 2005, og de første boligene sto klare i 2007–2008, ifølge den daglige lederen av utbyggings­selskapet.

– Området har vaert trinnvis utbygd gjennom årene, og her trives både barnefamil­ier og godt voksne. Markedet har variert litt, men det har gått jevnt og trutt, og blokka vi selger nå, er den nest siste. Det gjenstår ei tomt med 12 enheter, før hele området er ferdig utbygd, opplyser Hallandvik.

Da vil det vaere 110 enheter på Torvmoen.

MYE UNDER PLANLEGGIN­G

I Søgne pågår det for tiden flere store utbygginge­r, med boligområd­et på Kjellandsh­eia som det største, med 1500 boenheter når alt er ferdig utbygd.

På Tangvall er flere store leilighets­prosjekter under planleggin­g. Naermest realiserin­g er Tangvall Terrasse, ved Rema 1000-forretning­en, hvor første byggetrinn med 28 leilighete­r er i salgsfasen.

– Merker dere at det er stort utbud av boliger i Søgne for tiden?

– Det har egentlig vaert på det jevne et års tid. Markedet er ikke svart, men det går litt tregere enn vi kunne ønsket. Det er nok av konkurrans­e og mye å velge i for kundene, slår Hallandvik fast.

 ?? FOTO: SKJERMDUMP PROSPEKT FOR TORVMOEN ?? Slik ser blokka på Torvmoen ut i salgsprosp­ektet. Etter ett år står fortsatt fire av femten leilighete­r usolgte, og nå håper utbyggerne at et markedsfør­ingsstunt med vervepremi­e for naboene vil føre til salg.
FOTO: SKJERMDUMP PROSPEKT FOR TORVMOEN Slik ser blokka på Torvmoen ut i salgsprosp­ektet. Etter ett år står fortsatt fire av femten leilighete­r usolgte, og nå håper utbyggerne at et markedsfør­ingsstunt med vervepremi­e for naboene vil føre til salg.
 ?? FOTO: SKJERMDUMP ?? I forrige uke fikk naboene på Torvmoen lapp i postkassa om tipshonora­ret som kan bli deres, under visse forutsetni­nger.
FOTO: SKJERMDUMP I forrige uke fikk naboene på Torvmoen lapp i postkassa om tipshonora­ret som kan bli deres, under visse forutsetni­nger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway