Fædrelandsvennen

Palmesus utsolgt på fem døgn

Mandag ble billettene til Palmesus 2019 lagt ut for salg. Fredag formiddag var det helt utsolgt.

- KRISTIAN HOLE

– Neste års Palmesus er utsolgt i rekordfart og samtlige 35.000 billetter er revet bort mindre enn én uke etter at Martin Garrix closet årets 10-års jubileumsu­tgave av Skandinavi­as største strandfest på Bystranda i Kristiansa­nd, skriver Palmesus i en pressemeld­ing.

Alt av billetter til Palmesus 2019, som går av stabelen 5. og 6. juli, ble lagt ut mandag denne uka. Fredag formiddag var det helt utsolgt.

– Med sprengte rekorder på tvers av alle parametere og feststemni­ng i verdenskla­sse, er det altså nå helt sluttsolgt for neste år, står det videre i pressemeld­ingen.

Et søk på Ticketmast­er. no bekrefter også at strandfest­en er utsolgt, både de ulike dagspassen­e, weekendpas­sene og Vip-pakkene.

– VANVITTIG STORT

Dette er tredje året på rad der Palmesus selger ut neste års strandfest ett år i forveien. Palmesus-sjef Leif Fosselie beskriver fredagen som «en gledens dag»:

– Det er vanvittig stort å selge ut ett år i forveien! Nok en gang får vi den ultimate bekreftels­en fra publikum, en bekreftels­e på at publikum har hatt en fantastisk opplevelse på Palmesus for tiende året på rad, utdyper Fosselie i pressemeld­ingen.

– PLANLEGGER 2019

Nå har Fosselie og Palmesus-gjengen fokus på 2019:

– Nå er vi allerede godt i gang med planleggin­gen av 2019, og allerede har vi sluppet to av neste års mange headlinere i form av den globale superstjer­ne Dj-en Marshmello og ikke minst Macklemore som vi har siklet etter lenge – det kommer til å bli et ellevilt show også neste år.

 ?? FOTO: KRISTIAN HOLE ?? Palmesus-sjef Leif Fosseli.
FOTO: KRISTIAN HOLE Palmesus-sjef Leif Fosseli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway