Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Helge Bie Riber, Kristiansa­nd. Gratulerer med den store dagen til vår kjaere mann, pappa, svigerfar, morfar og bestefar. Vi er kjempeglad i deg og gleder oss til å gjøre stas på deg på bursdagen din. Mange gode klemmer fra familien.

5 år

Lena Zieba, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Lena, som fyller 5 år i dag, tirsdag 17. juli. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

23 år

Nina Marie Isaksen, Vennesla.

Jeg vil gratulere min datter, Nina Marie Isaksen, med 23-årsdagen den 17 juli. Håper du får en fin dag. Mange klemmer fra mamma, som er veldig glad i deg!

4 år

Jens Albert Wiik, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år tirsdag den 17. juli. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

12 år

Leah Stenbergkj­ellemo,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne nydelige jenta som blir 12 år i dag, 17. juli. Gratulerer så mye med dagen, Leah. Vi gleder oss til å feire deg! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Lotte og Fia :)

11 år

Bodil Bornøy Jensen, Marnardal.

Hurra for Bodil som fyller 11 år 17. juli. Vi gratulerer. Du er ei flott jente, og vi er glad i deg. Hilsen mormor og morfar i Torjusheia.

8 år

Live Lorentze Baeck Hennig,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til gøyale og gode Live, som fyller 8 år. Vi gleder oss til bursdagsfe­iring! Gode klemmer fra gjengen som digger deg: Mikkel, Mats, mamma, pappa, Felix og Trym.

6 år

Linus G. Paulsen, Kristiansa­nd. Verdens skjønneste Linus fylte 6 år i går, den 16. juli. Vi digger deg og du sjarmerer alle du møter. Snart skolegutt og vi er superstolt­e. Klemmer mamma, pappa og Felix.

5 år

Gard Mollestad, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 5-årsdagen din som var 16. juli. Du er en gave å få vaere sammen med. Du er så klok og gøyal. Vi er så utrolig glad i deg. Godklemmer fra mamma, pappa og Victoria.

5 år

Ingrid Moy Holmesland,

Søgne. Hipp, hipp hurra for den skjønne jenta vår, Ingrid, som hadde bursdag i går, mandag den 16. juli og fylte 5 store år. Det var stor stas. Klem fra Lykke, Ella, Sverre, Julie, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway