Fædrelandsvennen

Gamle helter tilbake i Vindbjart

- ANDREAS HOPEN

Storscorer Øyvind Gausdal, Jon Hodnemyr og Kjetil Myrvold skal ta «nye Vindbjart» tilbake til gamle høyder.

I 3. divisjon har Vindbjart variert mye, like før ferien ble det fire seiere på rad, og det kan ha noe med de nye spillerne på treningsfe­ltet å gjøre. Øyvind Gausdal har bøttet inn mål for Vindbjart i en årrekke, men før sesongen trakk 32-åringen seg tilbake. Mot Pors i starten av juli var derimot storscorer­en tilbake, og på sedvanlig vis scoret han i comebacket. Nå skal han bidra i Vindbjart utover høsten, men helst vil han spille minst mulig.

– Jeg har sagt at jeg skal hjelpe til, så tar vi det derfra. I utgangspun­ktet håper jeg Markus Nyhus starter, og kan vaere den nye Vindbjart-kremen, så kan jeg hjelpe til når det trengs, sier Gausdal.

– Nå er ikke alt helt på stell med tanke på hvordan vi skal bidra til høsten, men ettersom ting gikk litt dårlig ble vi spurt om å bli med. Det er mye bra talent i Vindbjart, men man trenger kanskje noen som har vaert med før, som kan bidra med litt trøkk på trening, forklarer tidenes toppscorer i Vindbjart.

I tillegg til Gausdal er også Jon Hodnemyr tilbake på banen for Vindbjart.

– Jon har en ekstremfer­dighet med fart. Han er bra, og Kjetil (Myrvold) bidrar veldig godt med sin rutine. Han prater og organisere­r hele tiden, og det skaper en trygghet blant de andre. Det er i hvert fall det en håper på, sier 32 år gamle Gausdal.

– Det har vaert en prosess der klubben har mistet en del spillere, som har gått til studie, og diverse. Så fikk jeg en forespørse­l om jeg kan vaere med i gruppa, og spille de fire siste kampene før sommeren, og så vet jeg ikke hvordan det blir til høsten, sier Hodnemyr som var med på fire seiere på like mange kamper.

– Ja, det ble jo noen seiere der. Nivået mitt har vel vaert noe varierende, men jeg håper at jeg har bidratt litt, sier Hodnemyr ydmykt.

 ?? FOTO: KJARTAN BJELLAND ?? Storscorer Øyvind Gausdal er klar for å score mål igjen på Moseidmoen.
FOTO: KJARTAN BJELLAND Storscorer Øyvind Gausdal er klar for å score mål igjen på Moseidmoen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway