Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Kåre Timenes,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår snille, gode, spreke bestefar, Kåre, som fyller 80 år 25. juli! Vi er veldig glad i deg! Klem Mathilde, Mats og Elias. Dagen feires med åpent hus på Timenes fra kl. 17.

2 år Brage Kråkenesfø­reland,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 2-årsdagen, kjaere godgutten vår! Vi er veldig glad i deg. Hilsen bestemor og bestefar i Søgne.

70 og 1 år Oddleiv Loland og Mari Kirkeland,

Kristiansa­nd.

I dag, 25. juli, fyller den beste morfaren og farfaren som vi vet om, Oddleiv, hele 70 år, mens det minste barnebarne­t Mari Kirkeland feirer livets første bursdag. Bursdagskl­emmer fra alle barnebarna.

2 år Brage Kråkenesfø­reland,

Kristiansa­nd. Gratulerer kjaere Brage vår med 2-årsdagen din!! Vi gleder oss til å feire deg. Bursdagskl­emmer fra storesøste­r Ronja, mamma og pappa.

12 år Malin Gaustad,

Vennesla. Gratulerer med 12-årsdagen, Malin! Du er ei flott jente! Hilsen mormor og morfar, tanter, onkler, fetter og kusine.

1 år Selma Johanne Dean,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med ett-årsdagen. Masse klemmer og hilsener fra bestemor, bestefar og tante Linda.

6 år Syvert Almås Olsen,

Kristiansa­nd. Mandag 23. juli ble vår herlige Syvert 6 år. I dag feirer vi med familien. Hurra for deg og stor klem fra mamma, pappa og Tarjei.

5 år Hanna Velle Martinsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 5-årsdagen, kjaere Hanna! Vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Frida, Selma, mamma og pappa.

5 år Helene Gundersen Øvland,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 5-årsdagen i dag. Du er ei utrolig god og snill jente. Vi gleder oss til selskapet. Klem fra bestefar og mormor.

5 år Emilie Falk Hansen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Emilie som blir 5 år i dag. Du er ei super jente som vi er så glad i. Gleder oss til å feire deg. Stor klem fra lillesøste­r Ida, mamma og pappa.

4 år Julie Solheim,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra! Endelig er du 4 år, vennen vår, som du har ventet på denne dagen! Du er helt unik og vi elsker deg herfra til månen! Stor bursdagskl­em fra mamma, Åge, Natalie, pappa Jarl og mommo!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway