Fædrelandsvennen

Asfalterin­g på Flekkerøy

- ARNE SALVESEN

Det har vaert asfalterin­g på østsiden av Flekkerøy nylig, men ikke på vestsiden. Østerøya synes å ha prioritet når det gjelder vei – sykkel og gangsti.

●●Nå er vi som er bosatt på Vesterøya fra Alsviga til Åshavn meget lei av å ha dårlig vei, det er som å kjøre på et vaskebrett. Vi ble innvilget og har fått ca. 10 meter med asfalt på Kjaere, og det er meget storslagen­t gjort. Men det hadde vaert så mye bedre om vi kunne fått asfaltert hele strekninge­n.

Veien er smal, og mye folk og barn sykler langs denne vei. En ny, stor buss kjører også denne strekninge­n. Vi venter nå på første ulykke, og da mener jeg vi må holde ordfører Harald Furre og varaordfør­er Jørgen Kristianse­n samt regjerende bystyre ansvarlig for den. Disse kan vanskelig bortforkla­re sin skyld når første ulykke har skjedd, fordi de er klar over veiens beskaffenh­et, de har antagelig også vaert på befaring.

De som holdes ansvarlig for første ulykke må sette av penger slik at sykkel- og gangsti blir en realitet snarest. Flekkerøyf­olk på Vestsiden må snart gå sammen og nekte å betale eiendomssk­att, for de får meget lite igjen for det de betaler inn til kommunen hvert år, alt går jo til Østerøya. Kommunen har delt Flekkerøy i to hvor den ene delen (Østerøya) skal få alle kommunale goder, mens den andre delen (Vesterøya) bare får smulene fra de rikes bord.

Hilsen en som bor på Vesterøya.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway