Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Grethe Solås Reinertsen, Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår snille og gode kone, mormor, mamma og svigermor med vell overstått bursdagsfe­iring. Det var moro å feire deg på Flor & Fjaere. Klem fra Henrik, Hilde, Martin, Silje, Erlend og Leif.

4 år

Mie Skoge Johanssen,

3 år

Jone Rømteland,

2 år

Henrik Moe Zachariass­en,

12 år

Sara Fosseli, Kristiansa­nd. Gratulerer med 12-årsdagen, Sara! Vi ønsker deg en fin dag sammen med familie og venner! Hilsen mamma, pappa og Rebekka. Søgne. Hipp, hipp hurra for Mie Skoge Johanssen som fyller 4 år 27. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage! Lindesnes. Vi ønsker godgutten til lykke med 3-årsdagen og godt fiske. Gleder oss til feiring av dagen. Klem fra mormor og morfar. Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår lille rampegutt som fyller 2 år i dag. Vi er veldig glad i deg! Stor bursdagskl­em fra storebror Erik, mamma og pappa.

8 år

Iris Nakkestad, Kristiansa­nd. Hurra for den kreative og fantasiful­le 8-åringen vår i dag, 27. juli! Vi er kjempeglad i deg! Masse klemmer fra mamma, pappa og storesøste­r Nora.

5 år

Sander Høyland, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Sander, som fyller 5 år i dag, torsdag 27. juli. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

5 år

Gabriel Lie Beckmann, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for kuleste Gabriel skatt, som fyller 5 år. Du er en kreativ og omsorgsful­l gutt og har alltid et smil på lur. Vi er kjempeglad i deg. Kjaerlig hilsen mormor, morfar, tante og onkel.

4 år

Hauk Otto Lund Gilje, Kristiansa­nd.

Iron Maaan! Hurra for Hauk Otto, den glade Grim-gutt. Hverdagen er en fest med deg, men vi gleder oss til å feire bursdagen din med kaker og godteri også.

4 år

Sunniva Aamdal, Søgne.

Hipp, hipp hurra for Sunniva Aamdal som fyller 4 år 27. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

4 år

Louise Glastad, Kristiansa­nd. Hurra for godjenta vår, som er fire år i dag! Vi er superduper glad i deg! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Julie!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway