Fædrelandsvennen

Trumps popularite­t til topps

- HELGE CHRISTOPHE­RSEN

Hvem skulle trodd at mas- semedias unisone dommedagss­lakt av Donald Trump etter Putin-møtet, skulle føre til den høyeste prosent popularite­t for en amerikansk president på 8 år?

●●45 % godkjennel­se (approval) av velgerne ifølge ny meningsmål­ing i USA, forkynt på overrasked­e Tv-kanaler natt til onsdag (norsk tid). Hvem skulle tro at bare 1 prosent – én prosent – av amerikaner­ne mener den massivt omtalte «russiske innblandin­g i valget i USA» betyr noe? 1 prosent! Ifølge sensasjone­ll ny meningsmål­ing.

Det er negativ rekord for en sak! Altså: Media, i Norge og i den vestlige verden, og saerlig i USA, har mistet folks tillit! Aldri i verdenshis­torien har media kritisert en president så unisont, og så får media denne tilbakemel­ding fra folket i USA.

Natt til onsdag (norsk tid) holdt Trump en times tale i Kansas, som igjen beviste hans naermest unike talegaver og ekthet i kommunikas­jon. Han er varm som Franklin Roosevelt, opplagt som John F. Kennedy, legendefig­ur som Ronald Reagan.

Hver eneste uke i mange måneder har USA under Trump, ifølge USAS offisielle statistikk, hatt den laveste arbeidsled­ighet på mange år, for afrikansk-amerikaner­e den laveste i hele historien, for kvinner den laveste på 65 år, og forbrukero­ptimismen er rekordhøy, økonomien stiger til vaers på alle områder, og innvandrin­gen til USA har langt på vei stoppet opp.

Det er på tide at Fedrelands­vennens lederskrib­ent, tenker seg om. Den voldsomt fordømmend­e lederartik­kelen mot Trump etter Putin-møtet, var ikke Fedrelands­vennen verdig.

Den var et bomskudd.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway