Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Tora Larsen,

Kristiansa­nd.

Til verdens beste farmor, mamma og svigermor. Gratulerer med dagen! Takk for at du er så snill, omsorgsful­l, positiv. Vi setter veldig pris på deg! Masse klemmer fra: Trude, Renate, Erlend, Eva, Ragnvald, Kirsten og Tommy.

4 år Håkon Nikolai Rygnestadn­ielsen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår beste Håkon som fyller 4 år i dag. Tenk at du er blitt så stor. Gratulerer med dagen! Mange klemmer fra mamma, pappa, Julie og Louise.

2 år Ulrik Mattias Rekve Jakobsen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Ulrik som fyller 2 år i dag! Du er en fantastisk god, snill og morsom skravlebøt­te som vi er så veldig glade i! Stor klem mamma og pappa.

30 år Eivind Nilsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med dine 30! Du er en strålende kollega, en smørblid sørlending og en fest å dele kontor med her i Nydalen. Vi ønsker deg en strålende dag fra oss i Norsk Brannvern AS!

9 år Emilie Knutsen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Emilie som fyller 9 år! Du er ei herlig jente full av latter og humor. Vi er kjempeglad i deg og ønsker deg en superfin bursdag! Hilsener fra Linnea, pappa og mamma.

8 år Amanda Larssen,

Vennesla. Verdens fineste Amanda blir 8 år, 1. august. Du er ei flink, og snill jente!! Vi gleder oss til å feire deg! Klem fra oldemor Astrid, mor og bestefar.

8 år Oline og Fride Lassen,

Søgne.

Vi vil gratulerer våre to omsorgsful­le solstråler, Oline og Fride Lassen, som fyller 8 og 3 år 1. og 3. august. Vi er veldig glad i dere! Klemmer fra lillesøste­r/storesøste­r Amalie, mamma og pappa.

8 år Mille Jensen,

Søgne. Gratulerer så mye med dagen til go'jenta vår, Mille, som blir 8 år i dag. Kjempeglad­e i deg!! Klem fra Sofie, mamma og pappa.

7 år Thea Talya Daraghma Djupesland,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår fine, flinke og skjønne prinsesse som fyller 7 år i dag, 1. august. Vi elsker deg masse, og ønsker deg en super fin bursdag! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og lillebror Adam.

6 år Benjamin Gitlestad,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår unike og fantastisk­e Benjamin! Du er kreativ, superkul, omsorgsful­l, veldig snill og vet akkurat hva du vil. Vi er utrolig glad i deg! Hilsen mamma, pappa, Mads og Emily.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway