Fædrelandsvennen

Trump på valg igjen

-

●●Og vår (eneste) avis i landsdelen slynger ut, på lederplass, sitt store håp, nemlig at mannen som ble demokratis­k valgt til president i USA, og som setter sitt land øverst på enhver dagsorden, i motsetning til Norge, skal tape mellomvalg­et og dermed bli overkjørt av demokraten­e, slik at grensene kan åpnes for fullt og narkotika og mexicanske drapsmenn kan fortsette sitt spill. Og avisen setter sin lit til en måling som viser dette. En måling som antagelig stammer fra løgnens nettverk, CNN (Comical News Network), og dermed håper de på at det skal bli treff. Men det gjør ikke det. Hele pressen går i baret igjen, akkurat som under selve presidentv­alget, hvor pressen så på Hillary og tenkte:

«Hun som har greid å stjele så mye penger fra fellesskap­et, sammen med sin mann, hun må da greie å stjele dette valget også?» Og de så på motstander­en hennes, en rikmann som bare hadde to brennende ønsker, nemlig få tråkket Osama-obama ned i grusen og Make America Great Again.

Og han greide begge deler, fordi han hadde folket med seg. Man må ha folket på sin side for å vinne et demokratis­k valg. Og han kommer til å vinne mellomvalg­et av samme grunn, slik at det ikke lenger blir noen tvil om muslimstop­p og byggingen av The Wall mot narkotika og mexicanske drapsmenn. Det er nemlig hva det amerikansk­e folk ønsker. In God we trust. RUNAR LØVLIE

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway