Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år

Denis Elson,

Kristiansa­nd. Gratulerer til vår alles Denis som blir 70 år søndag 5 august. Du er en sprek og omsorgsful­l mann med masse godt humør. Gode klemmer til deg fra hele familien.

8 år

Tuva Wasland,

. Hurra for herlige Tuva som fyller åtte år! Beste lillesøste­ren, aktiv og full av energi. Vi ønsker deg en bursdag med klemmer og kaker. Du blir glad for gaver! Hilsener fra farmor og farfar.

4 år

Emma Johanne Svingen-austestad, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år søndag den 5. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

50 år

Christin Heltne,

Kristiansa­nd. Ytre Andøen Hemmelige Kvineloge gratulerer vårt aerede medlem Christin Heltne med 50 årsdagen 4. august!

7 år

Samuel Leander Dybdal Hansen , Engesland. Gratulerer så mye med 7 årsdagen go'gutten min. Håper du får en kjempefin dag. Jeg er kjempeglad i deg. Masse kos og klemmer fra mamma og Terje, Anine, Rino, Remi, Linus, Christer og familien.

3 år

Sarah Noble Oftebro, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 3-årsdagen, herlige Sarah. Vi gleder oss til feiring på søndag. Klemmer fra mamma og pappa, mormor og farmor.

12 år

Adrian Jortveit Skovskov,

Kristiansa­nd. Hei min kjaere sønn Adrian. Gratulerer med 12 års dagen . Ønsker deg en fin dag. Pappa elsker og savner deg uendelig massemye. Gode ønsker fra pappa Kfir i Vennesla .

7 år

William Tednes Mortensen,

Vennesla. Hurra for vår supergutt, William, som fyller 7 år idag 4. august. Du er en god og flink gutt som elsker dataspill og bading, mens rydding ikke alltid er like gøy. Gla' i dae! Mommo og bestefar.

2 år

Leander Grimestad, Marnardal. Hipp hurra for Leander som alt fyller 2 år! Det er full fart hele dagen, og du er en storsjarmø­r. Kjempegla' i deg! Mange klemmer fra hele familien!

10 år

Linnea Kristine Madsen ,

Søgne. Gratulerer så mye med dagen til godjenta vår. Du er ei utrolig snill rettferdig og god jente. Vi elsker deg såå høyt og gleder oss til å feire 10 års jubileet ditt. Klem fra Karoline, mamma og pappa.

7 år

Adrian Vimme Wilhelmsen ,

Vennesla. Vi gratulerer gullgutten Adrian med 7 års dagen idag. Hilsen besta og bestefar på toppen.

2 år

Nora Lüdemann Fosse, Søgne. Gratulerer med dagen, Nora! Endelig har du bursdag! Du er ei glad og pratsom jente med mange lure påfunn på lur! Vi håper du får en kjempe fin dag:-) Stor klem fra Emma, mamma og pappa.

10 år

Linnea Kristine Madsen ,

Søgne. Gratulerer så mye med dagen til godjenta vår. Du er ei utrolig snill rettferdig og god jente. Vi elsker deg sååå høyt og gleder oss til å feire 10 års jubileet ditt. Kos fra Karoline mamma og pappa.

6 år

Hannah Hurvenes Arnesen,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste storesøste­r, godjenta vår som fyller 6 år 6. aug.! Tenk at du alt er skolejente. Du har et hjerte av gull og vi elsker deg! God klem og beste ønsker fra Elias, mamma og pappa.

2 år

Nora Lüdemann Fosse,

Søgne. Vår sommerprin­sesse fyller 2 år! Du er en fartsfylt liten jente med godt humør og mange morsomme påfunn! De beste klemmer fra Emma, mamma og pappa.

9 år

Sebastian Ekberg Rønning,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Sebastian som fyller 9 år!! Du er en fantastisk gutt med hjerte av gull og skjønneste lynne. Bursdagskl­emmer fra Fabian, Andrea, August, Mamma og Pappa.

6 år

Hannah Luise Arrocha Helliesen ,

Vennesla. Kjaere Hannah! Gratulerer med 6 års dagen din 5. august. Tenk nå er du alt skolejente til høsten! Vi er alle så glad i deg jenta vår! Masse klemmer fra Andrea,mamma og pappa.

2 år

Tilo André Husebye ,

Kristiansa­nd. Stor gratulasjo­n til vårt lille sjarmtroll, Tilo! Vi er kjempe glad i deg, og gleder oss hver dag til nye sprell med deg! Stor klem fra mamma, pappa og storebror Tune med familie.

9 år

Sebastian Egeliagirm­an,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår aller beste Sebastian med 9 års dagen. Dette bildet er han godt fornøyd med. Klem fra alle oss som er kjempe glad i deg!

5 år

Alva Emilie Lundevold Nygård,

Birkeland. Vi vil gratulere godjenta vår og verdens beste lillesøste­r, Alva Emilie, med 5-årsdagen søndag 5. august. Vi er kjempeglad i deg! Store bursdagskl­emmer fra Linnea Sofie, mamma og pappa.

1 år

Sander Aas Tellefsen, Vennesla. Hipp hurra for godgutten vår, Sander Aas Tellefsen, som fyller 1 år 4. august. Du er en aktiv, glad luring som vi er kjempeglad i! Klem fra mamma og pappa.

8 år

Leon Bjørnsen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 8 årsdagen til vår flotte, snille, omsorgsful­le humørspred­er Leon! Vi gleder oss til å feire deg i fotballbur­sdag med familien. Elsker deg! Klem fra Tuva, pappa, mamma, Rose og fam.

5 år

Åmund Haraldstad, Evje og Hornnes. Hipp hurra for storsjarmø­ren vår Åmund Haraldstad i Krossen som har fødselsdag 5. august. Vi er kjempeglad­e i deg og håper dagen blir super. Klemmer frå mamma, pappa og Olav.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway