Fædrelandsvennen

Tar tre nye år i Start

- TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no

Erlend Segberg er klar for nye år i Start-drakten.

Erlend Segberg har signert ny kontrakt med Start. Midtbanesp­illerens opprinneli­ge kontrakt gikk ut innevaeren­de år, men nå har 21-åringen forlenget med to et halvt år - ut 2020.

– Det betyr at jeg får vaere med på den reisen som klubben har satt i gang, og at jeg får fortsette med å gjøre det jeg synes er aller gøyest, sier Segberg til Faedreland­svennen.

Det er en godt fornøyd Segberg som forteller at han har knyttet seg til favorittkl­ubben de neste årene. Et pennestrøk som på mange måter også er beviset på at det snur fort i fotballen.

Med en kontrakt som gikk ut 2018, og en skade som ødela store deler av vårsesonge­n, har det vaert tvil om hvor fremtiden til den lokale midtbanesp­illeren lå.

– Det var litt usikkert hva klubben tenkte, spesielt i den tiden da jeg var skadet, og jeg visste ikke helt hvor jeg stod i forhold til resten av spillergru­ppa. Så det var ikke sånn at jeg var sikker på at jeg skulle få forlenget kontrakt. Men slik det har utviklet seg med mer spilletid i det siste, så var det ganske naturlig. Når klubben signaliser­te at de ville ha meg meg var jeg aldri i tvil, sier Lund-gutten.

Trøbbel med menisken gjorde at Segberg i vår var ute i lang tid. Tidligere har han uttalt at han aldri fikk noe forhold til Mark Dempsey ettersom han kun var skadet under engelskman­nens ledelse. Senere har Kjetil Rekdal kommet inn, og samtidig gitt full tillit til Segberg.

– VALGET VAR ENKELT

– Det at en hovedtrene­r har troen på deg er selvfølgel­ig viktig. Hvis ikke hadde nok ikke valget vaert like enkelt. Jeg tror jeg kan laere masse av ham og resten av trenerne, sier Segberg.

Han sier han ikke var stresset med tanke på fremtiden ennå, men er klar på at det er deilig å få kontrakten på plass. Han sier også at det ikke var konkrete tilbud fra andre klubber.

– Det er alltid litt snakk, men når klubben ga uttrykk for at de ønsket meg videre var valget enkelt, sier han.

FORNØYD REKDAL

Kjetil Rekdal uttalte tidligere i sommer at han var godt fornøyd med Segbergs prestasjon­er.

– Han er bra med ballen, men har fortsatt en vei å gå, noe han også har fått høre av meg, sa Rekdal da.

Segberg er trolig i startoppst­illingen når Start møter Brann i Bergen mandag. Det er kun Espen Børufsen som er utilgjenge­lig av Start-spillerne, i tillegg til Damion Lowe som fortsatt venter på å bli pappa.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Erlend Segberg har hatt en god uke. Tirsdag var han kaptein i Starts treningska­mp mot Egersund. Fredag signerte han ny kontrakt med klubben han elsker.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Erlend Segberg har hatt en god uke. Tirsdag var han kaptein i Starts treningska­mp mot Egersund. Fredag signerte han ny kontrakt med klubben han elsker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway