Fædrelandsvennen

– Helt naturlig at noen ønsker å ta en pause

-

Daglig leder Terje Marcussen peker på at Vipers har gått fra 3-4 til 17-18 millioner i omsetning på bare få år, og at det slik sett er helt naturlig at oppgavene vokser.

– Alt henger sammen med alt. Og etter 55 kamper i år var vi på felgen hele gjengen i vår. Og når vi i tillegg vet at Peder har skiftet jobb, noe som også tok på, kan jeg godt forstå at han er sliten. Det er ingen tvil om at han har gjort en kjempejobb i en årrekke, men at noen ønsker å ta en pause eller få en mindre rolle iblant er bare helt naturlig, sier Marcussen.

– Hvem skal gjøre alle oppgavene som Langfeldt har gjort?

– Det blir fordelt på flere. Klubben blir ikke svekket av dette, sier Marcussen.

– Er det en fare at suksessen til Vipers krever så mye arbeid at frivillige blir utslitt?

– Selvfølgel­ig kan det vaere en fare. Peder har hatt mange arbeidsopp­gaver og vaert en vanvittig ivrig sjel. Vi forsøker å utvide gruppen av frivillige hele veien, men at det faller mer på noen enn andre, er helt naturlig. Men vi må passe på at vi ikke taerer så mye på folk at de ikke orker mer, sier han.

Han ser ikke umiddelbar­t behovet for flere ansettelse­r.

– Per i dag har vi ikke råd til det heller. Vi måtte få inn en salgsog markedssje­f, utover det kan jeg ikke se at vi trenger noen flere enn de tre heltidsans­atte vi har på kontoret.

– Ønsker dere å ha Langfeldt med videre?

– Selvfølgel­ig. Men det må avstemmes med hva han har tid og lyst til. Vi prøver til enhver tid å optimalise­re arbeidet for alle som er med i klubben, sier Marcussen.

 ??  ??
 ?? FOTO: JACOB BUCHARD ?? Terje Marcussen, daglig leder i Vipers.
FOTO: JACOB BUCHARD Terje Marcussen, daglig leder i Vipers.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway