Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

11 år Zoe Linnea Hughes,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, vår gode, gøye og omtenksomm­e Zoe. Vi er veldig glad i deg. Klem fra Aiden, mamma, pappa, Nana, Pop, mormor og mossa.

1 år Astrid Kjaergaard,

Kristiansa­nd. Gratulerer masse med dagen din, Astrid. Mormor og morfar gleder seg til å feire deg.

8 år Jakob Bøgwaldsto­rsveen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår morsomme og snille Jakob som fyller 8 år 9. august. Vi gleder oss til å feire deg! Klem fra Katinka, Peder, mommo, bestefar, mamma og pappa.

7 år Jonathan Hammond,

Birkeland. Fotballgut­ten vår, Jonathan Hammond, fyller 7 år 9. august.

Vi er glad for å ha deg så lenge på Birkeland i sommer. Onkel, bestefar og mormor hilser og gratulerer med dagen.

6 år Victoria Hansen,

Søgne. Gratulerer med dagen verdens beste Victoria! Tenk at du er blitt 6år og nå skolejente! Du fyller huset med latter og glede. Vi er så utrolig glad i deg jenta vår! Kos&klem fra Nicoline, mamma og pappa

5 år Astrid Torjesen,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år torsdag den 9. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

4 år Gabriel Mikkelsen,

Kristiansa­nd. Gabriel blir 4 år i dag. Håper det blir nok av is i dag, som du er så glad i. Du er en god gutt, sjarmerend­e, blid og du gir oss så mye. Vi er glad i deg, oldebarnet vårt. Klem fra Mimmi og Gagga.

3 år Kaia Skaara Søndergaar­d,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 3-årsdagen, skjønne snuppa vår. Vi digger deg! Stor bursdagskl­em fra Linnea, Mina, pappa og mamma.

1 år Nora Nøkland,

Kristiansa­nd.

Hipp, hurra for godjenta vår Nora Nøkland som fyller 1 år 9. august. Vi er veldig glad i deg. Klem fra mormor og morfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway