Fædrelandsvennen

Dette er situasjone­n i Start én u

Sportslig leder Tor-kristian Karlsen ser på det som sannsynlig at det kommer noen nye fjes inn i Start før overgangsv­induet lukkes.

-

– Jeg ser at vi er i samme båt som veldig mange av konkurrent­ene våre. Vi kjemper i det samme markedet om de samme spillerne, og de spillerne som er av en kvalitet som kan styrke vårt lag er vanskelig å få løs.

Slik beskriver sportslig leder Tor-kristian Karlsen situasjone­n én uke før overgangsv­induet i Norge stenger.

Det er hektisk aktivitet i norske klubblokal­er om dagen, og alle ønsker seg en spiller eller fem som kan forsterke laget inn mot høstsesong­en. Så også Start.

Karlsen sier det kan skje ting før vinduet stenger.

– Det er utfordrend­e, men vi jobber på og håper kanskje å få inn en spiller eller to, sier Karlsen til Faedreland­svennen.

– Ser du på det som sannsynlig? – Ja. Vi har sett i tidligere overgangsv­induer at ting løser seg helt på oppløpet, og at det er først tett på deadline at forhandlin­gene blir konkrete, sier Karlsen.

– Så her kan det skje ting helt inn mot fristen?

– Det kan det. Det er ikke ideelt, men så lenge vi har relativt korte perioder å handle spillere på, så er det den tiden man må bruke. Samtidig er de spillerne vi har på blokka spillere vi har hatt under oppsikt i lengre tid, sier Starts sportslige leder.

TO BEKREFTET

Så langt har Start signert Herolind Shala og Joackim Jørgensen, sistnevnte fra 2019.

– De signalene jeg og Kjetil har fått fra styret og eierne, er at spillerne vi henter inn skal vaere bedre enn dem vi har, og som radikalt styrker laget. Det føler vi at vi har gjort med tanke på de to som er offentligg­jort, sier Karlsen, som gjerne hadde sett at Jørgensen fra Sarpsborg 08 hadde vaert Startspill­er allerede i høst.

– Ja, selvfølgel­ig. Det er en spiller som absolutt hadde gått inn og bidratt veldig positivt.

Overgangsv­induet i Norge stenger midnatt onsdag 15. august.

POTENSIELL­E OVERGANGER

Mange navn dukker opp i forbin- delse med Start når overgangsv­induet naermer seg slutten. Her ser vi på situasjone­n til noen av dem:

●●Simen Wangberg, midtstoppe­r Tromsø:

Har, etter det Faedreland­svennen vet, fått et tilbud fra Start. Skal ha takket definitivt nei til en overgang til Sørlandet. Tromsøspil­leren har ifølge itromsø også tilbud fra Odd, men ønsker seg primaert til utlandet.

– Jeg ønsker å vurdere situasjone­n min og se litt på hvor jeg skal spille fotball de neste årene, har Wangberg uttalt.

●●Steffen Lie Skålevik, spiss Brann:

Til BA har sportslig leder Torkristia­n Karlsen i Start uttalt at Steffen Lie Skålevik vil vaere interessan­t om han skulle vaere tilgjengel­ig. Skålevik uttalte selv til Faedreland­svennen etter kampen mandag at det ikke er en interes-

sportslig leder i Start

 ?? FOTO: JIM RUNE BJORVAND ?? Tor-kristian Karlsen håper å signere flere spillere før vinduet stenger.
FOTO: JIM RUNE BJORVAND Tor-kristian Karlsen håper å signere flere spillere før vinduet stenger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway