Fædrelandsvennen

Ke før fristen

- TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no PÅL WOLLEBAEK JØRGENSEN paal.joergensen@fvn.no

se han er kjent med.

●●Matthias Vilhjalmss­on,

spiss Rosenborg

Mange Start-supportere ønsker seg islendinge­n som ny spiss i Start. Har vaert ute med korsbåndsk­ade, og et stykke unna laget – saerlig etter at Rosenborg hentet ny offensiv spiller. Er etter det Faedreland­svennen kjenner til ikke aktuell for en Start-overgang i dette vinduet.

●●Devyer Vega,

midtbanesp­iller Brann

Har vaert naer Start tidligere, men overgangen strandet. Nå forlater han trolig Brann, men blir lite trolig Start-spiller. Lett, kjapp tekniker, som Start allerede har mange av. – Jeg har ventet for lenge. Det er på tide å finne en ny utfordring nå, sa Vega til BA mandag.

●●Utenlandsk spiss

Faedreland­svennen kjenner til at Start ser på muligheter for å hente inn utenlandsk spiss. Utlånet av Kristjan Floki Finnbogaso­n har åpnet for at Start kan registrere en utenlandsk spiller til, og trolig vil det bli en spiss da utvalget av norske spisser som er tilgjengel­ige ikke er altfor stort. ●●Kevin Kabran

Svenske Expressen melder om interesse fra Östersund, etter at Sam Ghoddos trolig blir klar for spansk fotball. Tor-kristian Karlsen sier Start har liten interesse av å selge sine beste spillere, og at Östersund neppe vil kunne komme med et bud godt nok for Starts eiere.

Kabran har ikke svart på vår henvendels­e onsdag.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Östersund skal vaere interesser­t i Kevin Kabran, men Start er trolig lite interesser­t i å selge.
FOTO: NTB SCANPIX Östersund skal vaere interesser­t i Kevin Kabran, men Start er trolig lite interesser­t i å selge.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway